Octombrie 26, 2022
Au reînviat un hit de acum 20 de ani! Kalush Orchestra și The Rasmus - „In the Shadows of Ukraine”
Kalush Orchestra, trupa ucraineană care a câștigat ediția de anul acesta a concursului Eurovision Song Contest, a lansat o melodie nouă, în colaborare cu celebra formație finlandeză de rock, The Rasmus. „In the Shadows of Ukraine” este o versiune nouă, populară a hitului „In the Shadows”, pe care cei de la The Rasmus au lansat-o încă în 2003.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Melodia este însoțită de un videoclip în care accentele sunt puse pe războiul din Ucraina și curajul poporului ucrainean. Clipul are deja peste 1,3 milioane de vizualizări și mii de comentarii.

„Direct la suflet. Mulțumesc, The Rasmus, pentru susținere. Mulțumesc, Kalush! Sunt mândră că avem ucraineni atât de talentați”, a scris o fană din Ucraina. 

Lauri Ylönen, solistul formației The Rasmus, susține că trupa a fost inspirată de muzica originală pe care o fac băieții de la Kalush Orchestra. 

„A fost inspirațional să văd cum acest cântec poate renaște. Iar versurile sunt, din păcate, și mai relevante pentru ceea ce se întâmplă acum în Ucraina și în întreaga lume”, a spus artistul. 

Băieții de la Kalush Orchestra au câștigat Eurovision 2022. Piesa „Stefania” a luat 631 de puncte, dintre care 439 din partea publicului. The Rasmus a luat locul 21 cu piesa „Jezebel”. 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8961238861084