Septembrie 07, 2023
Arnold Schwarzenegger, la un pas de moarte. Medicii i-ar fi străpuns perețele inimii dintr-o greșeală
Arnold Schwarzenegger a trecut prin momente grele în urma unei operații pe cord. Medicii i-au atins un perete al inimii și au trebuit să-l deschidă pentru a remedia situația care îi punea viața în pericol. Într-un videoclip pe Youtube, actorul a povestit că s-a confruntat cu o perioadă grea de vindecare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Arnold Schwarzenegger a trecut printr-o operație de cord deschis și se pare că medicii au făcut o greșeală. Ei i-au atins peretele inimii, însă totul se putea termina cu un dezastru. Pe canalul său de Youtube, fostul guvernator al Californiei a povestit cât de greu s-a recuperat.

Arnold Schwarzenegger a povestit într-un videoclip pe Youtube cum a fost momentul în care s-a trezit după operație. El a vorbit cu medicii și i-au spus despre o hemoragie internă, în urma atingerii peretelui inimii, scrie spynews.ro

Deși intervenția trebuie să fie una cu risc minim, non-invazivă, procedura s-a schimbat după greșeala făcută. Aceștia au reușit să țină situația sub control și au dus operație la bun sfârșit, fără să-i creeze alte probleme starului de la Hollywood. Totuși, recuperarea a fost destul de grea.

Arnold Schwarzenegger Finally Admits Affair With Brigitte Nielsen

Intervenția a avut loc cu câteva luni înainte de începerea filmărilor pentru ”Terminator: Dark Fate", iar Arnold Schwarzenegger a început procesul de vindecare cât mai repede. Actorul nu putea pierde rolul, astfel că s-a motivat singur pentru a se însănătoși într-un timp scurt.

El a ascultat de sfaturile mediciilor, chit să sănătatea îi era șubredă. A făcut numeroase exerciții fizice, dar și pentru plămâni pentru a nu risca să se îmbolnăvească de plămâni. La distanță de 3 luni au început filmările, iar Arnold Schwarzenegger a dat tot ce a fost mai bun din el pentru rol.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97912406921387