August 04, 2017
“Ariel style”. Trend-ul care a înebunit vedete autohtone.
Persoanele publice nu încetează să ne uimească. În ultimii ani se găsesc tot mai multe curajoase care experimentează cu nuanța părului. Trend-ul care adaugă culoare a fost încercat și de ...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kătălina Rusu este considerată păpușa Barbie de Moldova, dar iată că acum doi ani, interpreta a încercat să-și schimbe stilul. Ea a ales să-și vopsească părul în una din nuanțele roz, iar rezultatul îl vedeți mai jos.

 

 

Orice look ar încerca să abordeze Ana Ciorici, nu dă greș. Bloggerița s-a afirmat cu un stil aparte, inspirat mai mult de peste ocean. Ana a scris pe blog că a recurs la acest experiment din curiozitate. Iată ce a ieșit...

 

 

Daniela Burlac a ales rozul în păr, aceasta însă doar pentru câteva ore. Din postarea ei de pe Instagram înțelegem că este o schimbare de scurtă durată, pentru că urmează să se facă brunetă.

 

 

Cine dacă nu un fashion designer ar putea experimenta? Irina Moisei și-a schimbat zilele acestea nuanța părului, care îi aduce o doză nebună de energie.

 

 

Acum aproximativ 3 ani, “AQUARELLE ” a anticipat acest trend. Echipa a organizat un “Pink Party”, unde au invitat persoane publice. Vedetelor li s-a dat pe gust această nuanță, încât s-au despărțit cu greu de ea.

Mai jos vedeți poze de la eveniment.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2031934261322