Ianuarie 20, 2022
Aquarelle 90,7FM: Delia se bucură de odihnă în Seychelles. Cât a costat-o luxul
E cunoscut faptul că interpreta adoră vacanțele exotice și astfel, a dat start anului 2022 pe plajele din Seychelles.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Raiul pe Pământ se află pe insulele Seychelles și urmăritorii Deliei o știu la sigur. Pozele și imaginile video postate de interpretă au fost pe deliciul fanilor, care au notat în comentarii că în sânul naturii artista arată ca o pictură, nu alta.

Și mai uimitor e că tocmai trei colegi de breaslă din România au ales această destinație exotică conccomitent. Smiley, Delia, și Speak spun că s-au întâlnit întâmplător în insula din Oceanul Indian, însă coincidența ar fi fost prea mare ca toți să-și planifice în același timp și în același loc vacanța.

Întrebat de un apropiat când se vor vedea cu toții, Speak a spus: „Ne-am întâlnit cu Delia acum două zile, dar ne vom vedea în câteva zile cu toții”, a răspuns solistul.

Te-ai putea prinde cu gândul că imaginile din Seychelles îți taie respirația, dar trebuie să știi că e și costisitor. Pentru o astfel de vacanță de două săptămâni un cuplu ar trebui să scoată din buzunar, pentru cazare și bilete de avion, în jur de 10.000 de euro, și încă 3.000 de euro pentru mese și alte cheltuieli neprevăzute.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.8743345737457