Octombrie 25, 2018
Anna Lesko - sută la sută goală. Vezi ce poză a încărcat basarabeanca pe rețelele de socializare
Interpreta din Basarabia, Anna Lesko adoră să pună pe jar imaginația bărbaților. Mereu pozează în ipostaze picante, nu se jenează să-și arată părțile intime ale corpului, și-i place la nebunie să arate sexy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Misterioasă, sexy și extrem de feminină, interpreta Anna Lesko îi înnebunește pe bărbați cum știe ea mai bine. Decolteuri adânci și amețitoare, fuste scurte și provocatoare, toate astea le ține în calitate de armament pentru a ținti săgeți în inimile sexului puternic.

 

 

De data aceasta însă, vedeta născută în Moldova, a luat-o razna! Anna Lesko a pozat complet goală și nu s-a jenat de absolut nimic. 

Pozele care au apărut pe pagina sa de Instagram sunt cu adevărat provocatoare. În pozele alb-negru, lipsită de haine, Anna Lesko își expune părțile corpului într-un mod artistic. 

 

 

Amintim că, Anna Lesko s-a născut la 10 ianuarie 1979, la Chișinău. A debutat în anul 2000, cu piesa Cu tine eu, iar doi ani mai târziu a apărut primul album al interpretei, cu denumirea "Flăcări". Lesko este cunoscută pentru articolele vestiemntare, opt\nd pentru elemente din portul popular rusesc.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59199404716492