Martie 16, 2021
Anișoara Loghin a devenit mamă. Ce nume a pus băiețelului
De acum încolo, diminețile prezentatoarei Anișoara Loghin vor avea gust de lăptic și miros de bebeluș, iar data de 15 martie i-a marcat existența. Ați înțeles bine, ieri frumoasa jurnalistă a născut un băiețel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noutatea a fost comunicată de soțul prezentatoarei, fotbalistul Radu Ginsari. Acesta a postat o poză în care tânăra mămică și bebelușul se țin de mână. Radu și Anișoara și-au numit fiul Raul. 

Anterior, în cadrul showului culinar ”Gusturile se discută”, în cadrul căruia a participat și Anișoara Loghin, ea a menționat că își dorește un nume care să se potrivească cu numele de familie, să fie ușor de pronunțat, să aibă o semnificație și să nu fie sofisticat. 

”Mie mi-e frică că o să fiu destul de severă, dar pentru asta o să-l aibă pe tatăl său, să-l alinte. Cei care mă cunosc știu că eu, pe cât pot iubi de mult, iubirea mea nu se reflectă prin multă gingășie. Dar, s-ar putea să se schimbe lucrurile între timp. Eu am un mare dubiu: dacă vreau să cresc un copil deștept sau un copil fericit, pentru că am impresia că între cele două uneori există o limită tare fină", a menționat Anișoara în cadrul aceleiași emisiuni. 

Prezentatoarea Anișoara Loghin și fotbalistul Radu Ginsari s-au logodit în luna august a anului 2020. Cei doi au avut grijă să țină relația lor departe de ochii curioșilor și, practic, nu și-au afișat-o pe rețelele sociale. 

Echipa Aquarelle le urează multă sănătate și fericire până la refuz! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81055378913879