Septembrie 13, 2024
Angelina Jolie își acoperă complet corpul din cauza criticilor constante la adresa aspectului ei. Actrița cântărește 44 de kilograme

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelina Jolie poartă haine care îi acoperă complet corpul din cauza criticilor frecvente legate de silueta ei foarte subțire. Surse din interiorul cercului său susțin că actrița este extrem de afectată de aceste comentarii.

Conform publicației In Touch Weekly, care citează o sursă apropiată, Jolie, în vârstă de 49 de ani, "s-a săturat de atenția constantă acordată corpului ei", motiv pentru care își ascunde silueta chiar și în zilele toride (de exemplu, la Festivalul de Film de la Veneția, a purtat o capă de blană pe covorul roșu).

Анджелина Джоли/Фото: Pascal Le Segretain/Getty Images

Cu toate acestea, nu are probleme de sănătate: "Oamenii din jurul ei încă sunt îngrijorați, dar acum știu că e mai bine să nu aducă subiectul în discuție. Ea a subliniat clar că este viața ei, corpul ei și nimeni nu ar trebui să mai comenteze despre asta — punct." Se spune că actrița are o înălțime de 169 cm și cântărește doar 44 de kilograme.

Анджелина Джоли с сыном Мэддоксом/Фото: Anna Moneymaker/Getty Images

Potrivit aceleiași surse, Jolie afirmă că a fost subțire încă din copilărie și că se simte bine cu asta: "Nu suferă deloc de malnutriție, iar zvonurile care circulă de zeci de ani despre o presupusă greutate periculos de mică sau tulburări alimentare nu sunt adevărate și sunt extrem de crude."

Cu toate acestea, actrița, care încă nu a încheiat bătăliile legale cu fostul ei soț Brad Pitt, deși s-au despărțit în 2016, trece printr-o perioadă de stres intens. Ea speră să fie nominalizată la Oscar pentru rolul din filmul Maria, produce mai multe proiecte noi și este îngrijorată de fiul său, Pax, care a fost implicat recent într-un accident grav: "Din acest motiv, are întâlniri dimineața, ziua și noaptea. De la momentul în care se trezește până pune capul pe pernă, este în permanență în alertă." Acest stres ar putea fi și el o cauză a pierderii în greutate.

Reamintim că recent Jolie a prezentat la Festivalul de Film de la Veneția filmul Maria, în care a jucat rolul principal. A petrecut câteva zile în Italia, schimbând mai multe ținute. La același festival a fost prezent și fostul ei soț, Brad Pitt, însă organizatorii au programat evenimentele în așa fel încât cei doi să nu se întâlnească. Cei doi actori încă nu au încheiat procesele judiciare, iar copiii lor (dintre care trei sunt adoptați: Maddox, de 22 de ani, Pax, de 20 de ani, și Zahara, de 19 ani, și trei sunt biologici: Shiloh, de 18 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 15 ani) au început să renunțe unul câte unul la numele de familie al tatălui lor.

Иллюстрация к статье



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63796496391296