Decembrie 07, 2023
Angelina Jolie, despre trauma divorțului, sănătatea șubrezită și gândul că vrea să renunțe la celebritate
Angelina Jolie este protagonista interviului de decembrie apărut în revista WSJ, The Wall Street Journal Magazine. Diva apare pe copertă, iar publicația va ieși pe piață pe 9 decembrie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta mărturisește senin că dacă ar fi s-o ia astăzi de la capăt, sigur nu ar mai face film. ”Poate teatru”, dezvăluie Angelina Jolie surâzând tainic de pe coperta WSJ Mag, ediția decembrie - ianuarie.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume nu a avut rețeta fericirii, în ciuda faptului că s-a căsătorit cu unul dintre cei mai râvniți bărbați ai planetei. Împreună erau cuplul perfect, însă tot nu a fost de ajuns, scrie okmagazine.ro

Diva este o femeie specială. Nu genul de vedetă care-ți umple feed-ul cu sugestii de creme și loțiuni, ci genul de femeie care îți vorbește despre umanitate și caritate. Căci ea și-a făcut Instagram nu ca să ”se pună în rândul lumii”, ci ca să arate lumii câte orori există și câte suflete au nevoie de sprijinul nostru.

Angie 2 WSJ PNG

Deși superbă, talentată și celebră, Angelina Jolie nu a avut o viață ușoară. Dimpotrivă! Angie a trecut prin multe.

Angie WSJ PNG 

Fiica a doi actori, Jon Voight și Marcheline Bertrand, actrița din Maleficent a fost expusă dezavantajelor Hollywood-ului chiar înainte de debutul ei pe ecrane.

Cu toate acestea, ceea ce ea a văzut ca o stea în devenire în adolescență a pălit în comparație cu atenția neîntreruptă cu care s-a confruntat din partea media atunci când a început relația cu starul Brad Pitt. Mariajul lor a fost monitorizat în continuu, ca să nu mai vorbim de divorț!

Angelina Jolie a mărturisit WSJ că divorțul i-a zguduit puternic și că au avut nevoie de timp special ”pentru vindecare”. Mama a șase copii spune că este acum pregătită pentru următorul capitol și nu exclude retragerea din show biz, mai ales că deja s-a reorientat, are un atelier de confecții.

Până una, alta, o nouă lovitură artistică este așteptată, căci noul film în care va apărea se anunță un succes. Angie a jucat-o pe legendara cântăreață de operă Maria Callas, în viitorul film biografic al lui Pablo Larraín, Maria.

Deși a avut probleme cu vocea, probleme care s-au declanșat încă de la filmările Maleficent: Mistress of Evil în 2018, toată lumea abia așteaptă s-o vadă în rolul Mariei Callas.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59835433959961