Ianuarie 18, 2024
Angelina Jolie a suferit o paralizie inainte de divortul cu Brad Pitt din cauza stresului
Actrita vorbeste rareori despre viata sa privata. Ea a vorbit intr-un interviu despre stresul pe care l-a trait in perioada divortului de Brad Pitt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuplul a divortat in 2016 in urma unui conflict in avion despre cei sase copii – Maddox Chivan, Pax Thien, Zahara Marley, Shiloh Nouvel si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline. Nici Angelia si nici Brad nu au dat detalii despre incident, dar este clar ca pentru actrita americana a fost o perioada in care a suferit mult, scrie Marie Claire.

„Corpul meu reactioneaza foarte dur la stres. Glicemia mea urca si cobora. Am facut paralizie Bell timp de sase luni inainte de divort”, a spus ea in interviul publicat de WSJ Magazine.

Paralizia Bell, cunoscuta si sub numele de paralizie faciala idiopatica, cauzeaza slabiciune sau paralizia brusca a unei parti a fetei, fapt ce duce la pierderea controlului asupra muschilor faciali, scrie andreearaicu.ro

„Trebuia sa ne vindecam. Sunt lucruri de care trebuie sa ne vindecam”, a spus Angelina Jolie despre divort, fara a da mai multe detalii.

Dupa despartire, cuplul s-a angajat intr-o batalie juridica pentru custodia copiilor si asupra unui domeniu viticol din sudul Frantei, Chateau Miraval. Procedurile juridice au pus-o la grea incercare pe Angelina Jolie – ea a spus in interviul mentionat ca divortul i-a redus libertatea de a trai si calatori asa cum dorea.

Headline News 9084m6: Angelina Jolie 2023 Interview

„Face parte din ceea ce s-a intamplat dupa divortul meu. Mi-am pierdut capacitatea de a trai si calatori liber. Am calatorit doar cand se putea. (…) Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este cel mai sanatos. Asa ca esti in cautarea autenticitatii”, a spus ea.

„N-as mai fi actrita astazi”, a marturisit vedeta, explicand ca nu prea are o viata sociala in Los Angeles si ca isi petrece cea mai mare parte a timpului acasa cu copiii sai.

„Ei sunt cei mai apropiati oameni pentru mine si viata mea si sunt cei mai apropiati prieteni. Suntem sapte oameni foarte diferiti, ceea ce este puterea noastra. Mi-am dat seama ca cei mai apropiati prieteni ai mei sunt niste refugiati. Cred ca patru din cele sase femei de care sunt apropiata sunt din zone de razboi si de conflict”, a mai spus Jolie.

It's official: Brad Pitt and Angelina Jolie are engaged - TODAY.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48816823959351