Septembrie 27, 2022
Angela Sîrbu, despre evenimentul "Moldova are istorie". Cum s-au celebrat 19 ani AQ
Invitată la emisiunea O seară perfectă, directorul general al holdingului Aquarelle, Angela Sîrbu a povestit despre evenimentul "Moldova are istorie", care a fost organizat la aniversarea de 19 ani a primei reviste pentru femei din Moldova - AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Am organizat evenimentul "Moldova are istorie", la Manuc Bey, la Hâncești. A fost foarte frumos și timpul a ținut cu noi. A fost foarte multă lume, a fost un concert etno și totodată invitații noștri au avut ocazia să meargă în excursii cu ghid.", a povestit Angela Sîrbu.

La evenimentul "Moldova are istorie" invitații au avut ocazia să se bucure de prestațiile artiștilor autohtoni.

"Au cântat băieții de la SunStroke Project, Natalia Gordienko, Ionel Istrati, Roman Zes Band, Costi Burlacu și Corina Țepeș. Au fost în jur de 200 de oameni la eveniment, prietenii noștri cu care am celebrat cei 19 ani de AQUARELLE. A fost foarte frumos. Conacul e chiar o bijuterie care merită să fie vizitată."

Angela Sîrbu a povestit și cum a apărut ideea organizării unui eveniment cu genericul "Moldova are istorie"

"Eu sunt istoric de specialitate și după cum spunea marele Nicolae Iorga - "Un popor care nu-și cunoaște istoria este ca și un copil care nu-și cunoaște părinții". Dacă nu-ți cunoști trecutul, tu nu ai viitor. Noi trebuie să cunoaștem istoria noastră și trebuie să cunoaștem aceste bijuterii care exista la noi. Trebuie să îndemnăm studenții, absolvenții. maeștrii, să încurajăm oamenii să meargă la muzeu, să meargă în afara Chișinăului, chiar avem ce descoperi." a spus Angela Sîrbu, în cadrul emisiunii O Seară Perfectă.

Vezi VIDEO din emisiune AICI și află cum a fost aniversarea de 19 ani a revistei Aquarelle.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0806217193604