Octombrie 18, 2022
Andreea Esca a răbufnit pe Instagram, după ce a văzut o reclamă la un site de cărți. Ce a deranjat-o
Deși e o fire discretă, prezentatoarea de la Pro TV și-a exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, în văzul tuturor, și a spus direct ce a deranjat-o. Postarea știristei a stârnit un val de reacții în mediul online. Iată ce mesaj a transmis mama Alexiei Eram în public!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Esca a răbufnit pe Instagram, după ce a văzut o reclamă la un site de cărți, care în același timp promova cărțile scrise de diverse vedete de televiziune din România. Deși e o fire destul de diplomată, mama Alexiei Eram nu s-a mai putut abține și a ținut să transmită un mesaj pe pagina ei de socializare.

andreea-esca-17

Sloganul site-ului de cărți care a scos-o din sărite pe Andreea Esca sună așa: „Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți'. Însă, în același timp, acesta promova și cărțile scrise de mai multe vedete de televiziune de la noi. Printre ele se numără Andreea Marin, Andreea Raicu și Mihai Morar.

andreea-esca

andreea-esca-12

În opinia Andreei Esca, asocierea sloganului e total nepotrivită, având în vedere că e împotriva televiziunii, însă, pe de altă parte, promovează cărțile scrise de vedete de televiziune, mai exact foști prezentatori TV.

În mesajul său, Andreea Esca a susținut că trebuie să ne respectăm unii pe alții, „indiferent de alegerile unei seri'.

„Dilema mea s-a adâncit când am văzut că sub sloganul „Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți', site-ul publică cu mândrie cărțile unor vedete TV extrem de apreciate la noi în țară. Deci e ok totuși televizorul și pentru oamenii deștepți?!

Hai să ne respectăm unii pe alții atunci, indiferent de alegerile unei seri. Eu mă uit cu plăcere la Vocea României, dar și citesc cu aceeași plăcere cartea Ralucăi Anton', a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram.

andreea-esca-14

Andreea Esca e o figură emblematică a postului Pro TV. În vârstă de 50 de ani, știrista e una dintre cele mai longevive prezentatoare de la noi. Drumul spre succes nu a fost însă unul ușor, după cum a povestit chiar ea, într-un interviu recent. Din fericire, a reușit să treacă peste toate momentele grele din carieră.

andreea-esca-16

„Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea, încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persoana aceasta, nu-ți aduci aminte ce a făcut?'.

Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec', spunea Andreea Esca pentru Adevărul.

andreea-esca-15

andreea-esca-19

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81462788581848