Februarie 27, 2020
Andreea Bălan a confirmat zvonurile "Nu mai suntem împreună"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa din România vorbea la nesfârșit zilele trecută despre faptul că frumosul cuplu format din Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. Nimeni însă nu le dădea crezare, căci cei doi și-au unit destinul acum o jumătate de an. Mai ieri îi vedeam fericiți și îndrăgostiți, astăzi însă, nu mai sunt împreună.

Artista Andreea Bălan a confirmat zvonurile într-un interviu, declarând că ea și cu George nu mai sunt împreună.

 

 

 

Cei doi trăiesc separat iar toate aceste lucruri au fost confirmate chiar de artistă. După ce fanii au rugat-o în nenumărate rânduri să confirme sau din contra, să infirme aceste zvonuri, Andreea Bălan și-a luat inima în dinți și a declarat că tot ce se vorbește în presă în legătură cu despărțirea sa de George sunt adevăruri. Mai mult ca atât, se pare că despărțirea celor doi este cauzată de faptul că Burcea este dependent de droguri. Recent, tânărul a fost prins la volan drogat. 

 

 

Amintim că, Andreea Balan și George Burcea s-au căsătorit în luna august 2019. Cei doi au împreună doi copii, două fetițe - Ella și Clara. Fetița cea mai mare a fost născută în anul 2016 iar cea mai mică în 2019. Abia după nașterea celor doi copii, cuplul a decis să se căsătorească. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78600215911865