Februarie 27, 2018
Andra este extenuată după seria de concerte pe care le-a susținut
Concertele de la Sala Palatului din România, la care a participat Andra, au stors-o de puteri. Cântăreața a slăbit în doar câteva zile cu 4 kg, din cauza stresului și a muncii în exces.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un grafic plin de muncă, și o serie de concerte la care organismul Andrei nu a făcut față. Interpreta se simte extenuată și a slăbit cu 4 kilograme, pentru doar câteva seri în care ea a cântat la Sala Palatului. Producția "Aievea", pe care interpreta a prezentat-o publicului, i-a adus mare succes, dar și mari bătăi de cap. Artista și-a dorit mult să se încadreze într-un singur concert, însă, doritori de a veni la concertul Andrei au fost atât de mulți, încât a fost nevoit să fie organizată aceeași programă trei seri la rând. Organismul Andrei a cedat, prea mult stres, și prea multă muncă într-un timp atât de scurt.

 

 

Публикация от Andra (@andra)

 

 ”Aievea” a fost o investiție ce depășește un milion de euro, 300 de ore de repetiții, 40 de artiști, lumini, sunete, echipamente. Pe aceeași scenă cu Andra au cântat Dan Bittman, Voltaj, Irina Rimes și mulți, mulți alții. 

 

După acest mega concert, Andra are nevoie de multă odihnă, însă interpreta are plecări în altă țară, filmări pentru un spot publicitar, și sute de planuri.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98354458808899