Februarie 01, 2021
Andra, Cătălin Măruță și fiica lor Eva, infectați cu COVID. ”E ciudată starea”
Cătălin Măruță a prezentat astăzi emisiunea de la PRO TV România de acasă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Prezentatorul se află în izolare alături de familia lui pentru următoarele două săptămâni. Andra, Eva și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu COVID-19. David este singurul membru al familiei, care a scăpat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de televiziune a făcut astăzi primele declarații despre starea lui de sănătate. Din fericire, toți trei au o formă ușoară de COVID-19. 

”Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a mărturisit Cătălin în timpul emisiunii de azi. 

De când cei trei au intrat în izolare, David, fiul Andrei și a lui Cătălin Măruță, 

Andra a transmis și ea un mesaj, după ce a primit rezultatul testului. Cântăreața le recomandă tuturor să aibă grijă de ei în această perioadă. ”Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”,a transmis artista pe contul său de Instagram. 

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai vechi și mai solide cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi s-ai căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii: pe David și pe Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august, la Târgu-Jiu, orașul de baștină al mirelui. Cununia religioasă a avut loc în data de 10 august a aceluiași an. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89189887046814