August 24, 2022
Andra a împlinit 36 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Măruță: "Meriți tot ce e mai frumos"
Artista și-a sărbătorit ziua de naștere, iar toți cei dragi i-au transmis mesaje de „La mulți ani”. Ca în fiecare an, Cătălin Măruță a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de care a atașat imagini cu întreaga familie. Prezentatorul tv și cei doi copii i-au pregătit o surpriză îndrăgitei artiste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra Măruță a împlinit pe 23 august frumoasa vârstă de 36 de ani. Cântăreața se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Andra are o familie minunată și o relație specială cu părinții săi. De ziua ei, Cătălin Măruță a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu de mai bine de 16 ani și au împreună doi copii. David și Eva a fost alături de mama lor de ziua ei de naștere, iar artista este extrem de fericită alături de familia ei. Solista radiază de fercire mai ales că a petrecut clipe absolut memorabile alături de cei dragi sufletului ei.

Cântăreața are o relație specială cu familia ei, în special cu tatăl ei care i-a fost alături în toată cariera sa. Mihai Alexandru i-a transmis un mesaj scurt, dar emoționant fiicei sale. „ÎI urez multă sănătate, fericire și tot ce-și dorește în viață. Și multă iubire de la tata. Și de la mama', a declarat tatăl Andrei pentru FANATIK.

andra si tatla e

De asemenea, Andra și-a început ziua fiind sărbătorită de Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor. David și Eva au fost alături de mama lor, ba chiar i-au pregătit o surpriză. De asemenea, prezentatorul tv i-a declarat public dragostei soției sale.

VIDEO AICI

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 14 ani, iar rodul iubirii lor sunt David și Eva. Cei doi au dovedit că se iubesc foarte mult și știu cum să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Cu ocazia zilei de naștere a Andrei, Cătălin Măruță și cei doi copii i-au dăruit un tort special. Măruță a postat pe rețelelel de socializare un mesaj emoționant, dar și câteva imagini cu întreaga familie.

Andra-si-maruta

andra-36-de-ani

„La mulți ani, iubirea mea! Să fii mereu luminoasă și să vezi mereu partea bună a tuturor! Meriți tot ce e mai frumos pe lume!', a scris Cătălin Măruță pe contul de Facebook. Ulterior, Andra le-a mulțumit fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-au postat pe pagina ei de Instagram. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online care mă susțin necondiționat! Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Vă iubesc! ',

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta s-a născut la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la 7 ani. Încă de mică s-a făcut remarcată prin vocea ei deosebită. De 16 ani formează un cuplu cu Cătălin Măruță, iar de 14 ani sunt căsătoriți. Cei doi și-au ținut întotdeauna viața de familie departe de lumina reflectoarelor. David și Eva sunt rodul iubirii lor, iar împreună formează o familie minunată.

andra vedeta

Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt.Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit', a mărturisit Andra.

andra impreuna cu parintii ei

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75369024276733