August 23, 2019
Andra a împlinit 33 de ani: "De ziua mea, am tot ce imi doresc"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta din România, Andra, își sărbătorește astăzi, 23 august, aniversarea. Vedeta de peste Prut, împlinește vârstă de 33 de ani. Dar, pe lângă faptul că vedeta își sărbătorește ziua de naștere, aceasta mai are parte de o mare sărbătoare. Acum 11 ani, într-o zi îngemănată cu aceasta, artista și-a oficializat relația, la starea civilă cu Cătălin Măruță. Cei doi sărbătoresc astăzi Nunta de oţel. 

Dis de dimineață, interpreta a postat câteva poze pe contul de Instagram, în care apare alături de cei doi copii ai săi, și de iubitorul său soț. La această postare, cântăreața a scris: 

De ziua mea, am tot ce imi doresc. Sunt liniștită, sănătoasă, am motive să zâmbesc în fiecare zi. Fac ce îmi place si am cei mai frumosi fani alaturi de mine!Vă doresc și vouă să vă simțiți la fel de împliniți! 

 

 

 

Amintim că, prezentatorul Cătălin Măruță din 23 august 2008 este căsătorit cu interpreta din România, Andra. Pe 16 martie 2011 cei doi au devenit părinți când Andra a născut un băiat pe nume David. În iulie 2015 Andra a născut cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2795476913452