Mai 28, 2019
Anastasia Iacub vrea înapoi acasă! Vezi ce mesaj a scris modelul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au trecut patru luni de când Anastasia Iacub a plecat la DOM-2 pentru a-și găsi iubirea. De-atunci multe s-au schimbat în viața modelului basarabean. Frumoasa brunetă într-adevăr și-a găsit marea iubire, a trăit clipe de neuitat, a învățat cum e să trăiască în fața a mii de telespectatori, și să facă față acestei provocări. Chiar dacă se simte bine acolo, totuși, dorul de casă o copleșește. Moldoveanca care îi vrăjește pe toți cu frumusețea sa la DOM2, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. 

Mi-e dor de casă, de mama, de frații și sora mea. Curând voi reveni în Moldova. Timp de patru luni, multe s-au schimbat în viața mea, și am învățat multe lucruri utile. Dar totuși, vreau la mama (râde.) - a scris Anastasia Iacub la această postare. 

 

Amintim că, Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub la o săptămână după ce a ajuns în proiectul DOM-2 și-a găsit iubirea. Bruneta a început o relație amoroasă cu chipeșul Saimon Mardanshin. Cei doi formau unul din cele mai frumoase cupluri din acest proiect. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7079074382782