Ianuarie 17, 2024
Alex Velea dă de pământ cu Cătălin Măruță: „E fals. L-am măscărit și l-am înjurat pe unde am apucat”
Alex Velea a făcut declarații incendiare într-o apariție în podcastul lui Speak, detaliind tensiunile și conflictele pe care le-a avut cu Cătălin Măruță. Artistul l-a acuzat pe prezentatorul TV că s-a folosit de diverse ocazii pentru a vorbi în mod nefavorabil despre el și Antonia în emisiunile sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Mi se pare că în fiecare săptămână măcar într-o emisiune este vorba de mine sau de Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă. S-a mai întâmplat o dată când îmi chema rudele, fostele rude ale nevestei, le chema să vorbească aiurea de mine. După ce am avut niște ani de prietenie. După aia l-am măscarit și înjuram pe unde-l vedeam și pe unde apucam. Calcă pe cadavre, îl înjură lumea. Lumea l-a mai văzut în ipostaza asta în care vrea să facă rău. A vrut să se spele, să arate vai cât de frumos. E fals", a declarat Alex Velea în cadrul podcastului.

Declarațiile lui Alex Velea au stârnit reacții în mediul online, iar susținătorii săi au fost rapizi în exprimarea sprijinului față de artist, scrie click.ro

De ce s-au certat cei doi

Cătălin Măruță a spus că principalul motiv al supărării lui Alex Velea a fost legat de o rubrică specifică din emisiunea sa, cea a sosurilor iuți. În această secțiune, multe vedete autohtone au pronunțat de mai multe ori numele Antoniei în răspunsurile lor, fapt care a stârnit nemulțumirea artistului.

image 

Deci, eu cu Alex Velea eram prieteni, dar totul s-a terminat din cauza rubricii sosurilor iuți. Alex credea că eu îi pun pe oameni să spună numele ei la aceste rubrici. El nu înțelege că oamenii îl spun de la ei, nu sunt puși de cineva", a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Conform dezvăluirilor lui Măruță, aristul a avut impresia că prezentatorul ar fi orchestrat în mod intenționat menționarea numelui Antoniei în cadrul acelei rubrici, alimentând astfel sentimentul de nemulțumire și frustrare al artistului. Această neînțelegere a condus la ruperea prieteniei dintre cei doi, o prietenie care, potrivit lui Măruță, părea să fie solidă înainte de această controversă.

Cătălin Măruță a subliniat faptul că situația a fost percepută greșit și că nu a existat nicio intenție din partea sa de a aduce prejudicii relației dintre Alex Velea și Antonia. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9699866771698