Ianuarie 29, 2024
Alain Delon suferă de o boală foarte gravă! Actorul a făcut declarații șocante, după ce copiii lui i-au dat afară din casă partenera
Alain Delon suferă de o boală foarte gravă, iar problemele pe care le are îi pun viața în pericol. Copiii lui au dat-o afară din casă pe partenera sa, iar el a făcut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt îngrijorătoare!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Familia lui Alain Delon este îngrijorată din cauza problemelor cu care se confruntă în aceste momente. Medicii l-au diagnosticat cu o boală gravă, iar actorul a dezvăluit că își dorește să moară

Totul a ieșit la iveală după un scandal de proporții în familia lui, când copiii actorului au dat-o afară pe partenera lui

În urmă cu câteva luni, actorul a fost consultat de medici și diagnosticat cu limfom sever. Acesta a fost vizitat de un medic, în timp ce se afla în casa lui din Franța, scrie spynews.ro

În urma consultației, Alain Delon a făcut declarații șocante, în prezența medicului, exprimând că își dorește să moară și faptul că viața lui s-a terminat.

Alain Delon brièvement hospitalisé - Le Parisien

Medicul lui Alain Delon a interpretat acest comportament al lui, spunâne că este epuizat psihic și fizic. De asemenea, a dezvăluit că este foarte dificil să aibă un dialog cu el, iar răspunsurile pe care Alain Delon le dă nu sunt expresive. Actorul a avut un comportament care i-a dat medicului de gândit.

”Dialogul este dificil și răspunsurile nu sunt foarte expresive, iar uneori pacientul dă din cap sau ridică degetul mare de la mâna dreaptă pentru a consimți. O stare de epuizare fizică și psihică”, a spus medicul actorului.

Alain Delon

Cum a reacționat când partenera lui a fost dată afară din casă

Copiii lui Alain Delon au luat măsuri dure împotriva partenerei sale, pe care au dat-o afară din casă. Hiromi Rollin a fost acuzată de agresiuni față de copiii lui, acesta fiind motivul pentru care au luat decizia de a nu o mai lăsa să locuiască în aceeași casă.

Der eiskalte Engel - Promi-Geburtstag vom 8. November 2020: Alain Delon

În timpul audierilor, Alain Delon a fost întrebat dacă iubita lui ar fi fost agresivă și față de el, însă actorul a spus că doar ea s-a apărat de bătăile lui, insinuând că el a fost, de fapt, agresorul.

”Da, a răspuns loviturilor mele. Pentru că m-a enervat”, a spus actorul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7775342464447