Aprilie 06, 2015
AISHOW - Pr. Pavel Borșevschi acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
Urmărește AISHOW cu Angela și Mihaela Sîrbu și află care sunt tradițiile autentice de Paști de la Pr. Pavel Borșevschi! TNT Bravo, 12 aprilie, 19:00!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Părintele Pavel Borșevschi despre Noaptea Învierii: ”Chiar se fac minuni multe. Miresele își găsesc miri, mirii își găsesc mirese frumoase”

În Sfînta Sărbătoare de Paști urmăriți o ediție specială AISHOW! Acasă la Angela și Mihaela Sîrbu părintele Pavel Borșevschi, parohul bisericii ”Sf. Dumitru” din capitală va vorbi despre adevăratele tradiții de Paște și despre erorile ce le comit credincioșii din neștiință.

În anul 1990 părintele Pavel împreună cu ajutorul mai multor ctitori și enoriași a reconstruit biserica ce a fost transformată în perioada sovietică într-o discotecă. În cei 25 de ani de slujire Domnului, părintele a reușit să deschidă o școală duminicală, un ziar de spiritualitate ortodoxă și mai multe ateliere pentru copii, inclusiv pentru cei cu dizabilități. Pe teritoriul parohiei ”Sf. Dumitru” mai activează 3 coruri bisericești și o cantină socială.

Doar la AISHOW, duminică, 12 aprilie, începînd cu ora 19:00 veți afla rețeta grecească a mielului de Paști și veți vedea ce construcție grandioasă a pus la cale părintele Pavel Borșevschi.

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes fac față unor provocări inedite acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3440794944763