Mai 15, 2018
Află care a fost cauza că actrița Kristen Stewart și-a scos pantofii pe covorul roșu de la Cannes
Celebra starletă de la Hollywood, Kristen Stewart, a venit la premiera filmului "BlacKkKlansman", ca de obicei, la patru ace. La un moment dat, însă, actrița s-a descălțat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Premiera filmului "BlacKkKlansman", a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. La eveniment au fost prezenți numeroși actori celebri, și oameni din show-bizz, precum Naomi Campbell, Cate Blanchett, Bella Hadid, Alessandra Ambrosion, Nicole Scherzinger, și mulți alții. 

 

 

 Kristen Stewart, s-a diferențiat pentru faptul că și-a descălțat pantofii, și a mers pe covorul roșu, în lipsa lor. Acest gest a fost făcut de starletă, din cauza că începuse o ploaie, iar covorul roșu devenise foarte lunecos. Pentru că mai nu și-a rupt capul, Kirsten și-a scos pantofii.

 

 

Dar nu doar acest lucru a făcut-o pe actriță să renunțe la încălțări. Ea este foarte indignată pentru faptul că dress code-ul care este impus de organizatorii festivalului, obligă femeile să poarte pantofi cu toc.

 

Amintim că actrița Kristen Stewart nu este prima vedetă care face așa ceva. Doi ani în urmă, actrița Julia Roberts, tot și-a scos pantofii pe covorul roșu de la Cannes, în așa mod protestând pentru dress code-ul incomod, impus de către organizatori. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2078478336334