Noiembrie 17, 2023
Adevărul din spatele fizicului impecabil al lui Jennifer Lopez. Cum de-și menține tinerețea, la 54 de ani
Iar adevărata performanță vine din faptul că J Lo este și una dintre puținele staruri fără intervenții estetice

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În plus, diva are doi copii biologici, gemenii Max și Emme.

La 54 de ani, Jennifer Lopez continuă să fie o tornadă în industria divertismentului, este celebră spectacolele sale uluitoare, atent pregătite și frumusețea atemporală, scrie okmagazine.ro

La un moment dat, chiar și soțul ei, Ben Affleck, se minuna în cadrul unei emisiuni TV: ”Este naturală și superbă.”

jennifer lopez lacma insta jpg 

În spatele acestei prezențe remarcabile, nu se află vreo minune, ci o muncă susținută, zilnică. Nu există amânări când vine vorba de antrenamente. Forma ei este imaginea ei, asta vinde, asta îi asigură conturile grase din bănci. Putem spune că o caracterizează excelența și seriozitatea, dezvăluie o colaboratoare apropiată, Kim Burse.

Kim, care a colaborat cu Jennifer timp de 13 ani, a jucat un rol esențial în turnee emblematice precum „All I Have” și „It’s My Party”. Ea a mai lucrat și cu alte vedete, precum Beyoncé, Queen Latifah, Ciara și Tamara Braxton.

Într-un interviu recent acordat DailyMail.com, Kim, în vârstă de 55 de ani, a făcut lumină în ceea ce privește secretul din spatele succesului și al fizicului incredibil al lui Jennifer Lopez. Are un aspect de tânără până în 30 de ani, deși a împlinit 54 de ani! Cum reușește?

jennifer lopez lenjerie intima instagram jpg 

”Este un pachet întreg”, explică Kim. ”Toate se împletesc: bunăstarea fizică și cea psihică. În spatele pregătirii stă ea, omul, persoana care o cunoaște cel mai bine pe J Lo, ea însăși. Și muncă, multă muncă, incredibil de multă muncă.”

Potrivit acesteia, diva nu are nici cel mai mic gând de pensionare, cum poate alte femei de 54 de ani au.

Dimpotrivă, emană energie, lucrează pe toate palierele cu ea, din punct de vedere fizic și apoi mental.

Pe lângă rutina zilnică de antrenament fizic, Jennifer Lopez acordă multă atenție pielii: se hidratează intens cu apă, doarme la orele corecte, se demachiază, aplică zilnic creme hidratante și cu factor de protecție solară. Principiile sale de viață sunt traduse inclusiv în gama de îngrijire facială pe care o are, linia proprie de cosmetice.

Și nu în ultimul rând, o ajută fabuloasele gene de latina.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75446271896362