Noiembrie 03, 2023
Adevărata față a lui Jennifer Lopez. Cum arată diva de 54 de ani, în pozele de paparazzi
Jennifer Lopez se simte în elementul ei alături de soțul Ben Affleck, așa că nu simte nevoia de a fi altfel decât cum este în mod normal. Așa se face că, în ultimul timp, diva de 54 de ani a renunțat deseori la machiaj chiar și la ieșirile în public, nu numai atunci când e în confortul casei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă la evenimente și în ședințe foto arată ca scoasă din cutie, perfect machiată și coafată, când se duce la sală sau iese cu soțul ei la o plimbare cu mașina nu simte nevoia de haine scumpe, machiaj sau coafuri spectaculoase.

Jennifer Lopez 

Zilele trecute, artista a fost pozată de paparazzi în timp ce era în mașină, pe scaunul din dreapta, iar la volan era Affleck. Într-un hanorac roz-somon, cu părul prins și fără pic de rimel, fond de ten sau ruj, J.Lo a arătat proaspătă și mai tânără decât vârsta din buletin, dar cu mult diferită de ședințele foto sau de pozele puse pe Instagram. 

Jennifer Lopez in verde mela

Cei doi parteneri de viață au mers împreună, dimineața, la un fast food și s-au pus la coada de drive-thru. Deși e obișnuită să fie urmărită de paparazzi, Lopez nu s-a arătat prea prietenoasă cu ei, fiind sătulă de atenția nedorită, și chiar le-a făcut un semn indecent.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60550022125244