Februarie 21, 2024
Adele spune ca nu ii place sa fie celebra. Cantareata s-a suparat ca a fost filmata fara acordul ei
Adele pare sa urasca faptul ca este faimoasa si nu se teme sa o arate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, cateva imagini cu Adele care pare sa stea suparata in tribune la un meci de baschet au devenit virale. Cantareata in varsta de 35 de ani a tinut sa le explice fanilor sai, in timpului unuia dintre concertele pe care le sustine in fiecare weekend in Las Vegas, ca imaginile sunt din 2022, cand a fost filmata fara acordul ei, scrie andreearaicu.ro

Artista britanica, detinatoare a 16 premii Grammy, a vorbit despre imaginile devenite virale, spunand ca si-a dorit in mod intentionat sa para suparata.

„Stiu ca pare o nebunie, dar chiar nu imi place ca sunt faimoasa”, a explicat ea, intr-un video postat pe TikTok de un fan.

Adele appears drop-dead gorgeous in glamorous proposal post | HELLO!

„Evident, stiu ca ma aflu in tribune la un meci de baschet. Dar Rich [Paul] socializa, vorbea cu jucatorii si alte persoane. Eram bine. Nu ma deranja. Stateam acolo singura, cautandu-l cu privirea pe Michael Jordan, sincera sa fiu”, a spus Adele, citata de Page Six.

Adele and boyfriend Rich Paul go Instagram official with new behind-the ...

„Oamenii cu camera au venit la mine si m-au intrebat de doua ori. Mi-au spus ‘Te deranjeaza daca te filmam? Putem sa te aratam pe ecran?'”, si-a amintit artista.

„Le-am spus ‘Nu, va rog. Tocmai mi-am anulat un concert in Las Vegas. Chiar nu vreau sa fiu filmata’. S-au intors si m-au filmat”, a continuat ea.

Adele a vorbit si despre zvonurile legate de buzele ei, pentru ca numeroase persoane au speculat ca si-a facut injectii cu fillere dupa ce a slabit.

Adele's Incredible Album '21' Is Now Ten Years Old! - Https://wavwax ...

„Am buze mari in mod natural. Nu am nevoie de filler. Motivul pentru care aratam ca o persoana complet diferita este acela ca eram bosumflata. Imi spuneam ‘S-au intors si ma filmeaza impotriva vointei mele’. Eram foarte enervata pentru ca i-am rugat sa nu fiu filmata. Dar cred ca am cautat-o doar pentru ca am fost acolo'”, a declarat vedeta.

Adele a impartasit multe povesti personale si opinii in timpul seriei sale de concerte din Las Vegas, de la Caesar’s Palace, pe care a inceput-o in noiembrie 2022 si a prelungit-o de doua ori pana in prezent.

In luna august a anului trecut ea le-a spus fanilor ca isi mai doreste un copil si ca si-a facut chiar si o lista cu nume pentru copii.

Cantareata are un fiu in varsta de zece ani, pe nume Angelo, din casnicia cu fostul sot, Simon Konecki.

Adele are o relatie cu impresarul sportiv Rich Paul din anul 2021. Ea l-a numit pe Rich sotul ei in timpul unuia dintre concertele pe care le-a sustinut in Las Vegas in luna septembrie, alimentand speculatiile ca ea si partenerul sau sunt casatoriti.

Cei doi s-au cunoscut la petrecerea unui prieten comun. De-a lungul timpului, artista a avut numai cuvinte de lauda despre iubitul ei si a spus intr-un interviu pentru Rolling Stone ca relatia lor este cea mai usoara relatie in care a fost vreodata.

Intr-un alt interviu, pentru Elle, ea a dezvaluit: „Nu am fost niciodata indragostita ca acum. Sunt obsedata de el. In mod clar vreau mai multi copii. Sunt o gospodina si o matriarha, iar un stil de viata stabil ma ajuta in muzica. Dar acum tot ce am in minte este Vegas. Vreau sa iasa perfect”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94577097892761