Octombrie 15, 2018
Adela Popescu a postat o poză rară alături de părinții ei
Prezentatoarea de televiziune din România, Adela Popescu, a făcut publice câteva poze din copilărie, în care apare alături de părinții ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu a felicitat-o pe mama sa prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta din România a făcut publice câteva poze din copilărie, când avea, probabil vreo șase anișori. Prin intermediul acestei poze, prezentatoarea de peste Prut și-a felicitat mama, postând și un mesaj de felicitare emoționant. Adela a scris la această postare: 

 

"Mama mea, cât de mult te iubesc, tu nici nu bănuiești. Știu doar gândurile mele din fiecare seară înainte de culcare. La mulți ani împliniți alături de noi toți!".

 

 

Fanii Adelei au învăluit-o cu mesaje de fecilitare, urându-i mamei artistei mulți ani. Poza a adunat în scurt timp peste 15 mii de like-uri. 

 

 

Amintim că, Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta va naște în luna decembrie, însă nu se știe încă cu exactitate data. Adela, împreună cu soțul său, actorul Radu Vâlcan mai au un copilaș pe numele Alexandru în vârstă de doi anișori. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8380765914917