August 07, 2023
Actrițele de la Hollywood impun reguli stricte atunci când filmează scene de sex! Margot Robbie refuză săruturile reale
Scenele de sex pot părea fierbinți și par că decurg natural pe ecran, dar în culise e vorba de multă muncă și de o echipă uriașă. Pe lângă asta, divele de la Hollywood au o serie de reguli stricte și clauze în contract de la care nu se abat nici o clipă. Dacă nu le sunt respectate aceste indicații, actrițele refuză chiar și roluri mari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Keira Knightley (38 de ani) refuză să joace în scene intime, cu excepția cazului în care se respectă setul ei foarte specific de reguli. De asemenea, ea nu acceptă ca un bărbat să fie regizor în astfel de cazuri. Keira folosește, în general, dubluri în scenele nud. „Nu vreau să fiu în acele scene de sex oribile, în care toată lumea geme și e transpirată. Nu sunt interesată să fac asta. Mă simt foarte inconfortabil acum. Corpul ăsta a trecut prin două nașteri și aș prefera să nu stau goală în fața unui grup de bărbați”, a explicat Knightley, potrivit tabloidului britanic Mirror, transmite click.ro

Keira Knightley topless într-un film 

Margot Robbie (33 de ani) este cunoscută pentru scenele intime cu Leonardo DiCaprio, în pelicula  „The Wolf of Wall Street”. Acum, actrița care joacă în „Barbie” a dezvăluit că are și ea reguli stricte când vine vorba de scenele de sex. „Mereu le spun colegilor mei, e ok să ne sărutăm, dar nu să folosim limba. Nici eu nu știam de această regulă înainte, dar acum o respect”, a explicat Margot, în emisiunea lui Graham Norton.

She's Not Just Harley Quinn: Margot Robbie Signs Studio Production Deal  With Warner Bros. - Men's Journal 

Phoebe Dynevor (28 de ani) a trebuit să filmeze câteva scene sexy în timpul primului sezon al serialului „Bridgerton” și spune că s-a simțit întotdeauna confortabil datorită „consilierei de intimitate” a serialului, Lizzy Talbot. Aceasta s-a asigurat că totul pare real și că actorii nu sunt expuși în vreun fel. Chiar dacă lucrurile au părut romantice în fața camerei, Dynevor spune că totul a fost întotdeauna planificat și repetat. „Am făcut scenele intime ca niște cascadorii”, a spus Phoebe pentru revista Glamour.

Phoebe Dynevor a jucat în „Bridgerton” (Foto: GettyImages) 

Olivia Wilde (39 de ani) nu acceptă să fie mai multe persoane la filmări, în ziua în care se toarnă episoade mai intime. „Oamenii își imaginează că este acest lucru cu adevărat plin de farmec și sexy, dar eu râd mereu pentru că, în realitate, sunt 50 de persoane în cameră. Te oprești și pornești, după cum îți dictează regizorul”, a declarat ea, pentru Fox News. Acum că este și ea regizoare, Olivia Wilde a mărturisit că scenele de sex se filmează doar cu 2-3 persoane pe platou, pentru ca actorii să se simtă confortabil.

Olivia Wilde s-a dezbrăcat de multe ori în filme (Foto: captură video)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74743270874023