Februarie 20, 2024
A trecut peste dependența de droguri, iar acum arată incredibil. Cara Delevingne, seducătoare într-o rochie cu un decolteu adânc
Cara Delevingne a întors toate privirile la petrecerea organizată de revista British Vogue după premiile BAFTA 2024. Actrița și modelul în vârstă de 31 de ani s-a întors la aparițiile sale pline de senzualitate după ce s-a confruntat cu dependența de droguri în 2022.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta și-a etalat silueta într-o rochie mulată, neagră, brodată cu pietre strălucitoare, care prezenta un decolteu adânc. Piesa vestimentară, pe care modelul a asortat-o cu o pereche de sandale negre, i-a pus în evidență bustul generos și formele voluptoase. 

Cara Delevingne/ Profimedia 

Cara Delevingne arată uimitor și pare că și-a revenit complet după episodul din 2022, când fotoreporterii au surprins-o pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles, complet dezorientată, având un look neglijent și a părut extrem de agitată, scrie peroz.ro

Cara Delevingne și-a dat seama că are probleme grave atunci când a văzut pozele cu ea făcute de paparazzi

Cara a recunoscut în cadrul unui interviu pentru revista Vogue că a realizat că are probleme grave cu abuzul de substanțe interzise, după ce a văzut pozele cu ea publicate de paparazzi. Vedeta susține că „era într-un loc rău”. 

„În acel moment, mulți oameni erau îngrijorați. Este de înțeles”, a declarat Cara Delevingne. „Dar eu nu eram cu adevărat îngrijorată. Aceasta este natura bolii. Așa arat dependența”, a adăugat Cara. 

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete 

În urma imaginilor apărute în presă, Cara și-a dat seama că are nevoie de un tratament specializat pentru a-și reveni. Aceasta a urmat un program în 12 pași, considerând că acele „remedieri rapide” sau tratamentele de o săptămână nu sunt de ajutor. 

„Dacă continuam pe acest drum, probabil aș fi sfârșit ori moartă, ori aș fi făcut ceva cu adevărat stupid”, a mai spus vedeta. „M-am speriat. Tratamentul a fost clar cel mai bun lucru pe care l-am făcut. A fost întotdeauna ceva de care mi-a fost frică, dar cred că aveam nevoie de el și de grupul de sprijin”.

Cara Delevingne a mărturisit că și-a sărbătorit primul ei Crăciun în care nu a consumat nicio substanță, anul trecut, împreună cu iubita sa, cântăreața Leah „Minke” Mason. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72813987731934