Iunie 14, 2022
A lăsat inhibițiile și a publicat imagini incendiare. Mădălina Ghenea în lenjerie intimă!
Întocmai ca actrița italiană celebră cu care este adesea comparată, Sophia Loren, românca s-a fotografiat în lenjerie intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul dintre fanii săi de pe contul de socializare unde a distribuit imaginile a întrebat-o candid: ”Mădălina, tu chiar vrei să facem infarct?”

Frumusețea imaginilor vine și din faptul că spre deosebire de alte celebrități care pozează sexy, Mădălina nu are o atitudine vulgară, ci una extrem de dulce. Diva a fost foarte apreciată cu pozele publicate anterior, în care apare fără machiaj. Nu mai este un secret pentru nimeni că Mădălina este superbă în orice ipostază.

De data aceasta, a ales o lenjerie intimă satinată, roz pudrat, cu părul desfăcut. Șatena stă foarte provocator pe un scaun vintage, cu picioarele desfăcute. ”Leoaica” de 34 de ani și-a lăsat fanii înmărmuriți cu cea mai recentă ipostază în care apare.

Mădălina Ghenea (3) jpg 

Este o perioadă mai relaxată pentru româncă, după ce a terminat filmările la ”Deep Fear” , un proiect de suflet căruia i s-a dedicat multe luni.

Mădălina Ghenea (2) jpg 

La Festivalul de Film de la Cannes a avut loc mult așteptata premieră a acestui film. Și la acest eveniment, Mădălina s-a remarcat prin prezența sa răvășitoare, ocazie cu care a îmbrăcat o superbă rochie albastru metalizat, în care a arătat spectaculos.

Mădălina Ghenea după Cannes (12) jpg 

Românca, originară din Slatina, este adesea lăudată de criticii de modă pentru alegerile sale vestimentare. Frumusețea sa iconică i-a determinat pe mulți să o compare cu Sophia Loren, al cărei rol l-a și jucat în producția ”House of Gucci”. Actrița italiană a intrat în istorie cu fotografiile sexy în care a pozat doar în lenjerie intimă.

sophia lenjerie PNG 

Sursa - okmagazine.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1188590526581