Martie 27, 2024
”A întinerit cu 10 ani!” Ben Affleck, aproape de nerecunoscut, la 51 de ani
Ce măsură drastică a luat actorul din ”Air”. Greu de crezut că a făcut asta, după ce ani de zile a afișat un look de macho.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul în vârstă de 51 de ani a decis că e vremea unei schimbări majore și s-a afișat în urmă cu două weekenduri cu un chip neted, așa cum nu ni l-a mai arătat de ani buni. Da, vă vine sau nu să credeți, fetelor, dar da! Ben Affleck și-a dat jos barba.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Profimedia (3) jpg 

Imaginile cu el s-au viralizat, iar concluzia este generală: actorul din ”Pearl Harbour” pare cu zece ani mai tânăr! De aceeași reacție s-a bucurat și actorul Russel Crowe, în urmă cu câteva săptămâni, când l-a fel, a uimit cu un aspect îngrijit și fără barbă, scrie okmagazine.ro

Este acesta noul curent al bărbaților sexy de la Hollywood? După ce ani în șir au purtat barba cu mândrie, oare e semnalul discret că vor reîncepe să folosească lama de ras?

Rămâne de văzut. Cert este că în cazul lui Ben Affleck, lui Jennifer Lopez îi place la nebunie. Diva s-a afișat lângă soț radioasă și încântată de ce vede. Nici măcar pana la automobil pe care au făcut-o în weekend nu a reușit să le schimbe dispoziția.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images

Cei doi celebri soți au mers cu puștiul cel mic al lui Ben Affleck la meci înainte. Aici și-a făcut actorul debutul noului său look. Cei trei au avut locuri de excepție, chiar în primul rând, la meciul Golden State Warriors cu Los Angeles Lakers de la Crypto.com. Meciul s-a desfășurat pe 16 martie la Los Angeles, însă imaginile au fost recent publicate.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images 

Apoi, cuplul a ieșit în oraș, iar Ben Affleck s-a mândrit cu noua sa mașină spectaculoasă. De notat că și aici a făcut o schimbare majoră. Fan Mercedes până acum, actorul și-a luat mai nou BMW. Este un spectaculos bolid i7, care le-a făcut figura! I-a lăsat în pană. Degeaba au căutat soluții, noua generație de mașini nu mai are roată de rezervă. Așadar au apelat la serviciul de tractări, însă imaginile sunt adorabile!

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Profimedia 

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Profimedia 

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Profimedia 

Ben Affleck și Jennifer Lopez, Profimedia



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.8583581447601