Iunie 30, 2023
A împlinit 74 de ani și a sărbătorit într-o ținută minusculă. Designerul Vera Wang uimește pe zi ce trece
A împlinit 74 de ani, dar creatoarea de modă Vera Wang se menține într-o formă fizică ce-i șterge zeci de ani din vârsta reală. Aceasta și-a dezvăluit acum și secretele care o ajută să fie așa, iar unul dintre ele este cel puțin controversat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ea a pus tenul strălucitor de care se bucură și acum asupra faptului că bea vodcă și se protejează de soare. Creatoarea de modă, care-și uimește de ani buni fanii cu fizicul tonifiat și cu tenul fără vârstă, a mai spus că munca și somnul suficient o mențin tânără. 

Vera și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere tematică, western, la care s-a îmbrăcat în negru din cap până-n picioare, într-o pereche de pantaloni scurți și un top cât o fâșie de material. Mulți dintre cei peste trei milioane de urmăritori au luat cu asalt rubrica de comentarii, uimiți de cum arată designerul.

PRO TV - La 74 de ani, Vera Wang arată ca o adolescentă! Creatoarea de  modă, aniversare cu șampanie, tort și paiete: „Ești vis”

"Uitați de Benjamin Button! Cineva ar trebui să studieze acest specimen miraculos pentru a o vedea ce o face să îmbătrânească invers"; "Sunt destul de sigură că voiai să zici 47, nu 74"; "Vera, ești incredibilă! Nu pot să cred ce vârstă ai! Arăți de 20-30 de ani"; "Ai 74? Poate cineva să creadă asta?" - au fost câteva dintre mesajele primite de Wang.

Vera le-a dezvăluit admiratorilor că a găsit secretul tinereții veșnice, împărtășind că se bazează pe vodcă și somn pentru a se menține în formă. Deși poate părea altfel, designerul se mândrește cu faptul că nu se concentrează asupra modului în care îmbătrânește și susține că a nu te stresa în legătură cu numărul ridurilor este cheia unui ten strălucitor.

Vera Wang 

Într-un interviu pentru People, Wang a dezvăluit că frumusețea ei vine din a savura cocktailuri cu vodcă, a dormi nouă ore pe noapte, a munci și a se feri de soare. "Unul dintre lucrurile despre care se știe că-mi place să-l fac este să beau câte un cocktail cu vodcă". Aceasta a insistat și că munca îi păstrează mintea, trupul și sufletul tinere. "Sunt flatată că oamenii cred că am îmbătrânit frumos, dar acesta nu a fost niciodată scopul meu", a mai spus ea.

Vera Wang și-a deschis propria companie la 40 de ani și a reușit să-și construiască un adevărat imperiu în lumea modei. Este cunoscută mai ales pentru rochiile de mireasă pe care le creează, ce au fost îmbrăcate de multe celebrități, precum Ariana Grande, Gwen Stefani, Mariah Carey sau Victoria Beckham.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86367034912109