Decembrie 13, 2020
”Soțul meu vrea sex în trei cu Jennifer Aniston”. Reacția surprinzătoare a actriței
Gazda emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon şi întreaga audienţă a show-ului TV au fost şocaţi să audă dezvăluirea uneia dintre cele mai mari şi mai dezinvolte staruri americane, care a recunoscut că soţul ei îşi doreşte o partidă de sex în trei cu nimeni alta decât apetisanta Jennifer Aniston.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Superstarul country, Dolly Parton a fost invitată la emisiune pentru a promova coloana sonoră pe care a compus-o pentru filmul Dumplin', în care a jucat şi Jennifer Aniston. Cu această ocazie, a deschis mai multe paranteze despre frumoasa blondină. Dolly a dezvăluit că soţul ei, Carl Dean Thomas, în vârstă de 78, era mai entuziasmat chiar decât ea de colaborarea dintre cântăreaţă şi actriţă, iar motivul a fost cât se putea de... personal. 



„Eu o ador pur şi simplu, iar soţul meu e absolut înnebunit după ea, el s-a bucurat mai mult că am ajuns să fac un film cu ea decât că am scris coloana sonoră a întregului film. Sincer cred că are fantezii despre o partidă în trei cu noi şi ea”, a declarat vedeta spre încântarea publicului. 



Continuarea a fost şi mai amuzantă: „Dar el nu poate s-o mai ridice nici măcar ca să mai urineze, ce să mai zic ca să facă faţă într-o partidă de sex în trei?!” La asemenea dezvăluire, Fallon a căzut de pe scaunul lui de atâta râs.


Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, n-a întârziat să dea un răspuns. „Am rămas, pur şi simplu, cu gura căscată de uimire! După care am râs până n-am mai putut. Asta e Dolly! Superamuzantă, iar eu cred că e flatantă propunerea pe care am primit-o. Oricum trebuie să apreciezi ce simţ al umorului are Dolly, nu? Nimeni altcineva n-ar putea spune aşa ceva în timpul unei emisiuni transmise live decât ea. E un citat care merită reprodus, nu credeţi?”, a declarat Aniston pentru USA Today, citată de Okmagazine.ro. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66840720176697