Decembrie 07, 2020
Angelina și Brad, doi nebuni în așternuturi. „Erau de-a dreptul perverși”
Pe vremea când Brad şi Angie erau nedezlipiţi unul de altul, un amic de-al lor nu s-a putut abţine să nu detalieze despre viaţa intimă a celor doi amorezi în presa americană. Astfel, sursa care şi-a dorit să rămână anonimă a ţinut să precizeze că relaţia celor două superstaruri era nemaipomenită în dormitor şi că Angelina se lăuda cu performanţele partenerului ei de viaţă în pat, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Cel mai bun partener de sex din viaţa ei”, aşa îl descria Jolie pe cel care i-a devenit soţ şi tată al celor şase copii ai ei. Şi Angie nu era deloc uşor de satisfăcut, având în vedere că avea deja ceva experienţă la acest capitol, dar şi pretenţia de la partener să fie destul de dur cu ea şi... jucăuş, în acelaşi timp.

Mai mult de-atât, Angelina se asigura tot timpul că avea tot ce-i trebuia pentru o partidă reuşită de sex. Pe lângă partenerul ei sexy, avea adesea nevoie de câteva elemente esenţiale din cutia ei specială de pe noptiera dormitorului conjugal. Ce conţinea acea cutie? Jucării sexuale, evident!

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în 2016, după 12 ani de relație. Vestea a venit ca un trăsnet pentru tot mapamondul și de atunci tot țin loc pe primele peagini ale ziarelor tabloide. Procesul de divorț este unul anevoios, cel mai spinos aspect este custodia celor șase copii. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49405837059021