August 20, 2020
Dael Damsa cere să-i dai follow ... la distracție
Ce au în comun Jador, Inna, Nane și Lino cu artistul Dael Damsa? Pe lângă pasiunea pentru muzică, interpreții colaborează cu frumoasele modele care apar în cel mai recent proiect muzical "Follow", semnat Dael Damsa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dezinvolte și pline de senzualitate, ele se lasă surprinse în ipostaze sexy, unduindu-se pe ritmurile piesei de varp, proaspăt lansată. ”Follow” este melodia de radio, cu un sound fresh, colorat, perfectă pentru zilele caniculare.  

”Ideea piesei a plecat din experiențele mele în care cunoșteam fete pe social media, se crea o conexiune între noi și trimițându-ne poze săăptămâni întregi, prin diverse aplicații. Astfel, dorința de a ne vedea în realitate creștea cu fiecare mesaj trimis. Totul începea cu un ”Follow”, a declarat artistul. 

În epoca digitală în care toți suntem dependenți de social media, imaginile videoclipului surprind un flirt, care se mută din online și offline, cu elemente de animații de ghitch-uri comice. Este transmisă o stare de "chill &have fun", reprezentantivă sezonului estival.



Videoclipul, la fel ca si celelalte proiecte ”The One Records” este semnat de Mau Creative.

Dael Damsa este și un talentat producator&songwriter. Până acum a colaborat cu Andra și Voltaj, Cleopatra Stratan, Otilia, Celia, Faydee, Nadir dar și cu artiști din Moldova precum Denis Midone, în clipul căruia apare Valeria Lungu, Cristian Porcari sau Andreea Bostanica. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84304928779602