Iunie 09, 2017
Olga Buzova a devenit cel mai bine plătit blogger
Cât câștigă bloggerii ruși pentru publicitatea pe care o plasează aceștia pe rețelele de socializare?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Agenția de Cercetare a Bloggerilor din Rusia (ACBR) a aflat cât câștigă bloggerii ruși pentru plasarea publicității pe rețelile de socializare. Una din cele mai întrebate femei s-a dovedit a fi Olga buzova, care și-a întrecut prietena Ksenia Borodina și pe prezentatoarea Ksenia Sobchiak. 

Primul loc i-a fost oferit bloggerului Valentin Petuhov cunoscut sub pseudonimul Wylsacom. Din octombrie până în decembrie venitul lui a fost 26,9 milioane de ruble rusești. Apropo, iți propunem să vizionezi un filmuleț al bloggerului. 

Locul doi l-a ocupat Olga Buzova. În perioada, indicată mai sus, venitul vedetei pentru publicitate a ajuns la 24,5 milioane de ruble rusești. Prietena ei, Ksenia Borodina, a ajuns la 19 milioane, iar Ksenia Sobshiak a ajuns la 16,5 milioane de ruble rusești. 

Cu toate că Olga este dur criticată și se fac glume pe seama ei, noul videoclip „Malo Polovin” al vedetei a bătut un nou record! Acesta a devenit cel mai vizionat videoclip feminin în primele 24 de ore din istoria YouTube-ului rusesc. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1405839920044