Februarie 05, 2024
61 de ani, doar în buletin… Demi Moore, apariție superbă la o emisiune TV
Demi Moore continuă să ne fascineze cu aparițiile ei! Actrița a fost invitată în emsiunea “The Late Show With Stephen Colbert”, acolo unde ușor putea fi confundată cu un supermodel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a fost fotografiată într-o rochie mini, tip sacou, care i-a pus în valoare silueta super fit. Demi și-a etalat picioarele de fotomodel, într-o pereche de stiletto negri. Actrița a fost însoțită și de cățelul ei adorabil, Pilaf, scrie perfecte.ro

 

Demi, care de curând a devenit bunică, nu își arată deloc vârsta din buletin, spre încântarea fanilor ei. La 61 de ani, încă este femeia ideală pentru mulți bărbați… și nu e de mirare, având în vedere că arată spectaculos.

Demi Moore's Neutral Black Outfits Are Anything But Boring

Vedeta a avut paparazzii pe urmele ei la fiecare ieșire în public, astfel că fanii i-au putut admira toate outfiturile chic.

 

În ciuda intervențiilor estetice, Demi și-a păstrat un aspect natural, fără fillere exagerate, buze ultra voluminoase și fațete dentare “perfecte”.

Demi Moore Visits "Late Show With Stephen Colbert" (Early Look)

În 2008, a povestit într-o emisiune tv că a făcut terapie cu lipitori în Austria. „Au o mică enzimă care, atunci când te mușcă, se eliberează în sânge. În general, sângerezi destul de puțin – iar sănătatea ta este optimizată. Îți detoxifică sângele – mă simt foarte detoxificată chiar acum. Am făcut terapia în casa unei femei, întinsă pe patul ei”, spunea atunci Demi Moore.

Dacă în urma cu 30 de ani era efectiv obsedată de fitness și făcea antrenamente extrem de dure, acum preferă pilates și yoga. “Eram obsedată de corpul meu”, spunea Demi Moore când avea 47 de ani, în revista Elle. De abia atunci a învățat să își iubească corpul. Vedeta a povestit că în anii ’90 făcea atât de mult sport încât ajunsese extrem de slabă și epuizată încât nu mai avea suficient lapte încât să își alăpteze bebelușul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41125130653381