Aprilie 05, 2023
6 bărbați în 7 luni. După divorț, Emily Ratajkowski maraton de întâlniri amoroase
Emily Ratajkowski a dezvăluit recent că se întâlnește în secret cu Harry Styles de două luni și a mărturisit că el ar putea fi „alesul”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Declarația vine după 7 luni în care modelul a „testat” tot ce e pe „piață”, până când s-a îndrăgostit de cântărețul britanic, scrie perfecte.ro

Despre relația lor s-a aflat de curând, când un clip cu ei sărutându-se pasional în Tokyo a făcut senzație pe net.

Emily Ratajkowski maraton de întâlniri amoroase:

Harry Styles (februarie-martie 2023)

 

Într-o discuție sinceră despre viața ei amoroasă, Emily Ratajkowski, 31 de ani, a recunoscut până la urmă că are o relație cu Harry Styles, 29 de ani, de la începutul lunii februarie și speră că dragostea lor va fi de durată... Spre deosebire de celelalte 5 relații pe care le-a avut un ultimele 7 luni. 

De când s-a despărțit de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, care a înșelat-o, Emily a fost văzută și fotografiată cu mai mulți bărbați.

Eric Andre (ianuarie- februarie 2023)

 

În ianuarie, anul acesta, Emily Ratajkowski era implicată într-o relație cu comediantul Eric Andre. După câteva săptămâni de zvonuri, cei doi au confirmat cu o imagine din intimitate, care nu a mai lăsat loc de interpretări.

Jack Greer (decembrie 2022)

 

Sărbătorile de iarnă au găsit-o pe Emily în brațele artistului Jack Greer, însă aceasta a lăsat să se înțeleagă într-un clip postat pe TikTok că se întâlnește cu mai multe persoane în același timp… bărbați sau femei.

Pete Davidson (noiembrie-decembrie 2022)

În octombrie anul trecut, paparazzii n-au scapăt-o din ochi pe Emily și au fotografiat-o sărutându-se cu DJ-ul Orazio Rispo. Probabil și el făcea parte din… “campania” ei de a se întâlni cu mai mulți bărbați în același timp.

Brat Pitt (august 2022)

Vara trecută, Ratajkowski l-a trecut și pe Brad Pitt pe lista ei de cuceriri celebre.

Deși nu erau mari șanse de o relație de durată, Emily și-a încercat norocul și cu Pete Davidson, mare cuceritor la Hollywood. Este cunoscut faptul că Davidson își schimbă pratic iubitele lunar…

Orazio Rispo (octombrie 2022)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1264665126801