Iunie 20, 2024
Radu, fiul lui Ștefan Bănică, declarații neașteptate despre Andreea Marin. Ce spune despre fosta soție a tatălui său
Radu, fiul lui Ștefan Bănică, a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său. De asemenea, tânărul a spus de ce nu ar cânta niciodată împreună cu sora lui mai mică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a vorbit recent despre legătura pe care o are cu sora sa, Violeta, și cu fosta soție a tatălui său, Andreea Marin. Tânărul artist a avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin și a subliniat relația extrem de apropiată pe care o are cu Violeta, scrie avantaje.ro

Într-un interviu recent pentru viva.ro, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că apreciază foarte mult relația pe care o are cu Andreea Marin, pe care o consideră o persoană extraordinară. Acest lucru a fost evident și în urmă cu câteva săptămâni, când Radu a participat la o gală prezentată de „Zâna Surprizelor', unde s-a simțit foarte bine. „Foarte bine. Este un om extraordinar. Da, am fost la gală și o să merg ori de câte ori am posibilitatea.'

Radu și Ștefan Bănică

În ceea ce privește relația cu sora sa, Violeta, Radu a subliniat că aceasta este extrem de apropiată. Cu toate acestea, Radu a recunoscut că, în relația lor frățească, uneori mai apelează la mici minciuni nevinovate, dar niciodată nu îi ascunde adevăruri grave.

violeta-banica-si-fratele-radu-stefan-banica

Cu toate acestea, tânărul artist a dezvăluit că nu intenționează să cânte vreodată alături de sora sa mai mică. „Sora mea Violeta nu este pe muzică, este pe partea practică de politică, de avocatură. Așa că nu cred că o să cântăm împreună', a spus tânărul artist. Planurile de viitor ale Violetei includ continuarea studiilor și dezvoltarea pasiunilor sale, iar Radu Ștefan este convins că sora sa va avea un viitor strălucit.

radu-stefan-banica-si-tatal-sau-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64091825485229