Februarie 26, 2024
O femeie de 39 de ani, născută în Iran, a câștigat concursul Miss Germania: este mama a doi copii
O femeie în vârstă de 39 de ani, născută în Iran, a câștigat concursul Miss Germania. Este vorba despre Apameh Schönauer, care s-a mutat în Germania la vârsta de 6 ani. Apameh Schönauer este și mama a doi copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Apameh Schönauer s-a născut la Teheran, iar la vârsta de 6 ani s-a mutat în Germania. Ea locuiește la Berlin și activează în calitate de arhitect. Apameh Schönauer este mama a doi copii.

În seara zilei de 24 februarie, Apameh Schönauer a obținut titlul de Miss Germania. În timpul competiției, Schönauer a subliniat de mai multe ori angajamentul ei în lupta pentru drepturile femeii, cu accent pe situația din Iran, scrie newsmaker.md

Câștigătoarea competiției Miss Germania va primi și o remunerare în valoare de 25 de mii de euro.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text

15 mii de femei au aplicat la concursul Miss Germania. În finală, Schönauer a reușit să învingă 8 concurente. De această dată, potrivit sursei, limita de vârstă la concurs a fost ridicată. Cea mai în vârstă finalistă a fost o femeie de 42 de ani.

"Mehr als nur schön sein": Tamara Schwab aus Roth ist unter den Top 10 ...

Concursul Miss Germania în ultimii ani și-a schimbat conceptul. Anterior, participantele trebuiau să meargă pe podium în bikini. Din 2019 au fost puse în prim-plan calitățile femeilor. Totodată, câștigătoarea nu mai poartă o coroană, însă panglica peste umăr rămâne. 

Dipl.-Ing. Apameh Schönauer - Head of Architecture - Zeitgeist Group | XINGconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3479382991791