Decembrie 21, 2022
Miere plus scorțișoară, aur pentru sănătate? Ce se întâmplă dacă le consumăm regulat
Mierea este unul dintre cele mai recomandate alimente ca leac naturist pentru diverse probleme de sănătate. În istorie se aplică inclusiv local în zonele cu arsuri, dar și ca ajutor în ritualurile de frumusețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Despre scorțișoară, pe lângă aroma deosebită, se știe că te ajută și la arderea grăsimilor din corp, fiind un aliat de nădejde în curele de slăbire. Se pare însă că formează o echipă imbatabilă cu mierea, în mai multe situații.

Pentru a vindeca anumite afecțiuni este indicat să amesteci miere cu scorțișoară, un amestec ce are numeroase proprietăți asupra organismului, printre care:

Reglează colesterolul!

Amestecă trei lingurițe de scorțișoară pudră cu două linguri de miere în 200 de ml de apă, după care consumă de trei ori pe zi amestecul de mai sus. Te va ajuta să-ți reglezi nivelul de colesterol din sânge.

Vindecă răceala și tusea!

Dacă ai probleme cu afecțiuni respiratorii ori ai răcit, nu-ți fă griji. Încălzește o linguriță de miere cu una de scorțișoară și consumă amestecul de trei ori pe zi. Ba mai mult, are puterea de a curăța și elibera sinusurile.

Tratează infecții ale vezicii urinare!

Încălzește un pahar cu apă și adaugă o linguriță de miere cu două linguri de scorțișoară. Bea amestecul zilnic, înainte de somn și vei elimina germenii din vezica urinară.

Vindecă durerile de dinți!

Ca să scapi de durerile de dinți amestecă o linguriță de miere cu două linguri de scorțișoară cu un pahar de apă călduț. Fă gargară cu acesta, iar durerile de dinți vor dispărea instant.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90240025520325