Octombrie 05, 2022
"Mi-am luat singură apartament și mașină" Andreea Bostanica, despre cadourile de lux, de la 18 ani
Supranumită "Regina TikTok-ului", datorită celor 4 milioane și jumătate de urmăritori pe rețelele sociale, Andreea Bostanica a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Cum și-a sărbătorit vedeta majoratul, dar și ce cadouri luxoase a primit din partea apropiaților.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostanica este una dintre cele mai îndrăgite TikTok-erițe din rândul adolescenților. Ajunsă la vârstă de 18 ani, Andreea știe ce vrea de la viață și, cu atât mai mult, știe care îi sunt prioritățile.

Andreea Bostanica, și-a sărbătorit majoratul

De curând, Andreea Bostanica a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Ca orice alt adolescent, celebra TikTok-eriță și-a serbat majoratul într-un stil cu totul și cu totul inedit. Prietenii, dar mai ales familia, i-au fost alături vedetei într-una dintre cele mai importante zi din viața sa.

"Nici mie nu îmi vine să cred, dar am 18 ani. Dacă mă vezi nemachiată și îmbrăcată în hanorac cred că îmi dai 17-18 ani. Mereu sunt îmbrăcată casual. Sunt mai băiețoasă, mai copilăroasă. Azi-dimineață m-am julit de pat. Sunt foarte neatentă. Nu sunt eu o lady, dar încerc să fiu, deoarece am 18 ani.", a declarat Andreea Bostanica, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

În jur de 80 de invitați au fost la ziua celebrei TikTok-erițe, dar și tot atâtea cadouri a primit Andreea. Însă, de departe cele mai scumpe sunt cele pe care și le-a făcut singură.

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un  automobil in suma de peste 4 milioane de lei. Vezi cum arata noul sau  bolid: „Oficial pot sa ma mut

"Îmi place foarte mult când primesc bijuterii. Sunt înnebunită după ele. De la mami am primit niște bijuterii foarte drăguțe pe care știa că mi le doresc.", a mărturisit "Regina TikTok-ului".

Vedeta și-a achiziționat singură propria mașină, dar și propriul apartament.

"Mi-am luat singură apartament și mașină de ziua mea. Apartamentul mi l-am luat în Chișinău, acolo unde încă locuiesc cu mama mea. Pot să ma mut oricând singură. O să fac acolo (nr. în noul apartament) totul cum îmi place. Deja l-am amenajat. O să mai locuiesc cu mama momentan.", a mai spus Andreea Bostanica, pentru Xtra Night Show.

Andreea Bostanica, despre relații

Întrebată dacă a avut o relație până la vârstă de 18 ani, Andreea Bostanica a mărturisit că a avut sentimente pentru câțiva băieți, însă niciodată nu a existat mai mult decât o prietenie între ea și aceștia. Aceasta mai susține că în momentul de față cariera ocupă primul loc în viața sa.

"Pentru mine cariera este pe primul loc și vreau să mă bazez prima dată pe ea. O să am timp să am și iubit. Am avut sentimente pentru câțiva băieți, însă niciodată nu s-a ajuns la o relație serioasă.", a mai declarat TikTok-eriță.

Tu stii cum arata Andreea Bostanica in copilarie? Bloggerita a publicat  imagini rare din acea perioada pe retelele de socializare: „Frumoasa de  mica” - FOTO/VIDEO

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60303902626038