Iulie 01, 2020
Kim Kardashian a devenit miliardară. La ce sumă este estimată acum averea vedetei
Kim Kardashian a ajuns recent la înțelegere cu marea companie Coty Inc. pentru a vinde un pachet de 20% din acțiunile companiei sale, KKW.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brandul de frumusețe al lui Kim Kardashian a fost evaluat la un miliard de dolari, diva depăşind averea surorii sale mai mici, Kylie Jenner.

Potrivit publicațiilor de peste ocean, marele brand Coty Inc. a cumpărat acțiuni în valoare de 200 de milioane de dolari, adică un pachet de 20%. Asta înseamnă că vedeta de reality show rămane la cârma afacerii, dar beneficiază de resursele noului partener de business.

Kim Kardashian spune că înțelegerea încheiată este pentru un „parteneriat strategic pe termen lung, care presupune lansarea de produse în noi categorii de frumusețe, și extinderea brandului pe tot globul”.

TMZ scrie că planul celor de la Coty și KKW este să producă și vândă produse pentru piele, păr și unghii.

„Această colaborare îmi va permite să mă concentrez asupra elementelor creative de care sunt atât de pasionată. În același timp, o să beneficiez de resursele incredibile ale Coty Inc. și o să-mi pot extinde brandul la nivel global.", a declarat vedeta.

Marea firmă de cosmetice a cumpărat în urmă cu doi ani și un pachet de 51% din compania lui Kylie Jenner, sora vitregă mai mică a lui Kim Kardshian. Datorită tranzacției, ea a primit titlul de cea mai tânără miliardară pe forțe proprii în 2019 și 2020.

Luna trecută însă, Forbes a detronat-o, acuzând-o de cifre de afaceri exagerate și falsificarea declarațiilor fiscale, sugerând că afacerea ei valorează aproximativ 950 de milioane de dolari. Astfel, singura miliardară a familiei Kardashian este acum Kim.citeste și
SQL exec time = 0.74195194244385