Iulie 01, 2020
Kim Kardashian a devenit miliardară. La ce sumă este estimată acum averea vedetei
Kim Kardashian a ajuns recent la înțelegere cu marea companie Coty Inc. pentru a vinde un pachet de 20% din acțiunile companiei sale, KKW.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brandul de frumusețe al lui Kim Kardashian a fost evaluat la un miliard de dolari, diva depăşind averea surorii sale mai mici, Kylie Jenner.

Potrivit publicaÈ›iilor de peste ocean, marele brand Coty Inc. a cumpărat acÈ›iuni în valoare de 200 de milioane de dolari, adică un pachet de 20%. Asta înseamnă că vedeta de reality show rămane la cârma afacerii, dar beneficiază de resursele noului partener de business.

Kim Kardashian spune că înÈ›elegerea încheiată este pentru un „parteneriat strategic pe termen lung, care presupune lansarea de produse în noi categorii de frumuseÈ›e, È™i extinderea brandului pe tot globul”.

TMZ scrie că planul celor de la Coty È™i KKW este să producă È™i vândă produse pentru piele, păr È™i unghii.

„Această colaborare îmi va permite să mă concentrez asupra elementelor creative de care sunt atât de pasionată. În acelaÈ™i timp, o să beneficiez de resursele incredibile ale Coty Inc. È™i o să-mi pot extinde brandul la nivel global.", a declarat vedeta.

Marea firmă de cosmetice a cumpărat în urmă cu doi ani È™i un pachet de 51% din compania lui Kylie Jenner, sora vitregă mai mică a lui Kim Kardshian. Datorită tranzacÈ›iei, ea a primit titlul de cea mai tânără miliardară pe forÈ›e proprii în 2019 È™i 2020.

Luna trecută însă, Forbes a detronat-o, acuzând-o de cifre de afaceri exagerate È™i falsificarea declaraÈ›iilor fiscale, sugerând că afacerea ei valorează aproximativ 950 de milioane de dolari. Astfel, singura miliardară a familiei Kardashian este acum Kim.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2660915851593