Octombrie 08, 2024
Kanye West și Bianca Censori sunt în prag de divorț. Cum au aflat prietenii acestora

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aceasta este informația furnizată de publicația TMZ, care citează surse apropiate cuplului. Potrivit mai multor surse, Kanye și Bianca le-au spus cunoscuților în urmă cu câteva săptămâni că s-au despărțit. În prezent, se pare că Bianca a plecat în Australia pentru a petrece timp cu familia sa.

De asemenea, Kanye ar fi afirmat acum ceva timp că intenționează să divorțeze de Bianca și să se mute în Tokyo. În ultima vreme, cei doi nu au mai fost văzuți împreună în public, ultima lor apariție comună având loc pe 20 septembrie.

Иллюстрация к статье

Despre nunta secretă a lui Kanye West s-a aflat în 2023. El a decis să se căsătorească cu Bianca Censori, care lucrează ca designer la compania sa Yeezy, la doar câteva luni după divorțul oficial de Kim Kardashian.

Oamenii din mediul online sunt foarte îngrijorați pentru Bianca, cunoscută pentru aparițiile sale extravagante. Ei cred că Kanye West își manipulează soția și o obligă să apară aproape dezbrăcată pentru a atrage atenția. Alții susțin că Bianca nu este forțată și că a ales să se îmbrace astfel, după ce a primit multe dintre activele lui Kanye.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia 

Bianca Censori, într-o rochie albă, super scurtă



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80033850669861