Octombrie 10, 2024
Halle Berry, supărată pe fostul soț: „Mi-a zis că era dependent de sex”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Halle Berry (58 de ani) a făcut remarci tăioase la adresa fostului ei soț, Eric Benét (57 de ani). „Fostul meu soț spunea că suferă de dependență de sex. Eu nu cred în prostiile astea”, a declarat actrița, care deține o avere de 90 de milioane de dolari, în podcastul Armchair Expert. Berry și Benét s-au căsătorit în 2001, după doi ani de relație.

Halle Berry, înșelată de Eric Benét 

Pe parcursul mariajului, el a fost infidel. În 2002, muzicianul a fost internat din cauza acestei dependențe, scrie click.ro

„Eric și cu mine avem probleme maritale de ceva vreme și am încercat să rezolvăm lucrurile împreună”, a spus Berry într-o declarație pentru Entertainment Weekly la acea vreme. „Cu toate acestea, în acest moment, simt că avem nevoie de timp separat pentru a ne reevalua uniunea. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce trecem prin această perioadă emoțională.”

Halle Berry, îmbrăcată într-o rochie argintie

Actrița are trei divorțuri în palmares

Cei doi au divorțat în 2005. În urma despărțirii, Benét a susținut că nu s-a luptat cu dependența de sex. „Nu sunt dependent de sex”, a spus el într-un interviu din 2004 pentru ABC News„Sunt o persoană care... printr-o serie de evenimente emoționale, necazuri, provocări, a făcut niște greșeli cu adevărat stupide și dureroase.” Benét s-a căsătorit apoi Manuela Testolini, în iulie 2011. Înainte de Eric, Halle a mai fost căsătorită cu starul baseball David Justice.

După despărțirea de Benét, Halle Berry a fost apoi într-o relație cu Gabriel Aubry din 2005 până în 2010. Cei doi au împreună o fiică, pe Nahla Ariela, cae a venit pe lume în martie 2008. După despărțirea ei de Aubry, Berry a început o relație cu Olivier Martinez. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2013 și au un fiu împreună, pe Maceo-Robert. Actrița și Martinez au divorțat în 2016.

Halle Berry blasts ex-husband Eric Benét's sex addiction claim

După despărțirea de Martinez, Berry și-a găsit dragostea cu actualul ei iubit, Van Hunt.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67577934265137