Mai 22, 2024
Fiul de 28 de ani al lui Sting a renunțat la actorie și s-a făcut polițist: "A fost visul meu de când aveam 13 ani"
Giacomo Sumner, fiul de 28 de ani al celebrului Sting, s-a făcut polițist. Acesta a absolvit Academia din nordul Londrei și a intrat în rândurile ofițerilor de poliție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sting, în vârstă de 72 de ani, a participat la parada dată în cinstea noilor polițiști, printre care se află și băiatul lor. Tânărul, cel mai mic dintre cei șase copii ai celebrului solist, este absolvent al Academiei Poliției Metropolitane și va avea, conform profm.ro, un salariu de început de 36.000 de lire.

Giacomo a și postat pe Instagram un mesaj în cinstea acestei dorințe împlinite: "Să devin polițist a fost visul meu încă de când aveam 13 ani".

Sting a devenit cunoscut în anii '80 tocmai într-o trupă care se numește The Police. Piese precum "Message in a Bottle" sau "Every Breath You Take" sunt și acum fredonate. În viața lui Sting a urmat o carieră solo de succes care i-a adus circa 300 de milioane de lire sterline. 

sting familie

Sting este căsătorit de 32 de ani cu Trudie Styler. Aceștia au patru copii împreună. Cântărețul mai are doi copii din căsnicia anterioară cu Frances Tomelty. Toți moștenitorii lui Sting i-au călcat pe urme și au început cariere în film sau muzică, inclusiv Giacomo, care și-a făcut debutul în actorie la 11 ani, dar, după o serie de roluri mici, a decis că vrea să se facă polițist. 

Sting și Trudie Styler

'The Last Ship' musical opening night, Los Angeles, USA - 22 Jan 2020



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4149615764618