Septembrie 02, 2021
Festivalul de la Veneția 2021: cele mai spectaculoase ținute din prima zi
Festivalul de la Veneția a debutat în forță, cu premiera celui mai recent film al lui Pedro Almodovar, Madres paralelas, dar și cu o paradă spectaculoasă a vedetelor pe covorul roșu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Festivalul de la Veneția, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film ale lumii, a debutat cu premiera celui mai recent proiect al lui Pedro Almodovar, Madres paralelas. Filmul, care deja a născut controverse atunci când posterul său înfățișând un sfârc din care se scurge lapte, a fost cenzurat, spune poveștile a două femei care se întâlnesc în spitalul în care urmează să nască. În rolurile principale sunt Penelope Cruz, una dintre muzele regizorului, și Aitana Sánchez-Gijón, jucând o adolescentă înfricoșată de perspectiva maternității, relatează elle.ro. 

Așadar, Penelope Cruz, în vârstă de 47 de ani, a fost printre starurile care au descins pe covorul roșu, purtând o rochie Chanel Couture în alb și negru cu detalii prețioase. I s-au alăturat multe alte celebrități de mare calibru, dar și unele dintre cele mai cunoscute modele, purtând ținute spectaculoase.

Ca de obicei, nelipsite de pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția, Helen Mirren și Isabelle Huppert, două femei care demonstrează constant că stilul și personalitatea nu fac decât să se amplifice odată cu vârsta, au făcut senzație: Mirren într-o rochie metalizată Dolce & Gabbana, iar Huppert, în Armani Prive vintage.

De altfel, brand-ul italian a făcut legea pe covorul roșu de la Festivalul de la Veneția, cel puțin în ziua deschiderii, fiind prima opțiune și pentru Sara Sampaio, Sarah Gadon și Barbara Palvin, care au ales, toate, ținutele riguros croite din colecțiile imaginate de Armani.

În mod surprinzător, tot o ținută tailored a ales și Georgina Rodriguez, partenera de viață a fotbalistului megastar Cristiano Ronaldo. Modelul a purtat un smoking de la Ermanno Scervino, fără să mai opteze pentru rochiile sexy cu care ne-a obișnuit, accesorizând cu bijuterii Pasquale Bruni.

O ținută senzațională a ales și Jane Campion, regizoarea prezentă pe covorul roșu de la Festivalul de la Veneția într-o superbă rochie Prada neagră. Printre preferatele noastre din seara deschiderii se numără și Cynthia Erivo, într-o spectaculoasă rochie Atelier Versace, dar și Mariacarla Boscono, supermodelul alegând o creație couture vintage Jean Paul Gaultier.

La Festivalul de la Veneția de anul acesta, regizorul italian Roberto Benigni primește Leul de Aur pentru întreaga carieră. De asemenea, anul acesta festivalul are parte și de două invitate speciale: două regizoare din Afganistan, Sahraa Karimi și Sahra Mani, care vor susține o conferință pe 4 septembrie, vorbind despre situația artiștilor din țară și despre nevoia de a crea coridoare umanitare prin care aceștia să primească ajutor, în urma transformărilor politice dramatice din ultimele săptămâni.

Festivalul de la Veneția se desfășoară de pe 1 pe 11 septembrie, juriul fiind condus anul acesta de Bong Joon Ho, regizorul Parasite, iar colegi fiindu-i regizorul Saverio Costanzo, actrițele Virginie Efira, Cynthia Erivo, Sarah Gadon, regizorul Alexander Nanau, al cărui cel mai recent proiect este documentarul Colectiv, și regizoarea Chloé Zhao. Festivalul marchează anul acesta întoarcerea la fastul de odinioară, dat fiind faptul că anul trecut evenimentul a fost redus la minimum pentru a preveni eventuale infectări.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61342644691467