August 05, 2024
Dua Lipa are venituri incredibile. Câştigă 1.000.000 $ pe săptămână
Dua Lipa (28 de ani) e pe cai mari! Ea a câştigat în 2023 peste 1 milion de dolari pe săptămână, după o serie de spectacole la festivaluri celebre. Au „atârnat” foarte mult şi apariţia ei în filmul de succes „Barbie” şi vânzarea de albume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform declaraţiilor sale financiare, Dua a avut o cifră de afaceri de 66 de milioane de dolari la compania ei Radicial 22 Live LLP, relatează tabloidul britanic Daily Mail. După cheltuieli şi taxe, ea a rămas cu o medie de 75.000 de dolari pe zi. Anul acesta, Dua a fost desemnată a 29-a cea mai bogată persoană din Marea Britanie, cu o valoare netă de 115 milioane de dolari, potrivit listei bogaţilor Sunday Times, scrie click.ro

Dua Lipa Wrote 97 Songs For Her New Album

Dua, care e şefa a nouă firme private, este pregătită pentru alţi ani extraordinari după succesul celui de-al treilea album al ei, „Radical Optimism”, care a fost lansat în luna mai a acestui an. Discul a produs până acum trei melodii de top 10, „Houdini”, „Training Season” şi „Illusion”, pe care le-a interpretat în timpul spectacolului ei de la festivalul Glastonbury.

Dua Lipa  a cântat la  festivaluri  de top în  acest an

Lucrează cu tatăl ei

După Glasto, ea a avut două spectacole pe stadionul Wembley, ale căror bilete s-au vândut toate într-o singură zi. Cântăreaţa albanezo-britanică a cântat şi la NOS alive din Portugalia, Open’er în Polonia şi Mad Cool festival din Spania. Ea se bucură acum de o pauză binemeritată şi petrece timp cu prietenii, familia şi iubitul ei Callum Turner (34 de ani). Dua Lipa urmează să plece din nou în turneu în noiembrie şi decembrie, în Asia. La sfârşitul anului trecut, s-a zvonit că Dua ar urma să devină cea mai bogată vedetă pop britanică după despărţirea de compania ei de management, TaP. Vedeta şi-a cumpărat drepturile asupra catalogului ei muzical şi a făcut o nouă mişcare de afaceri. Ea a decis să înceapă să lucreze cu tatăl ei, omul de afaceri Dukagjin Lipa, cunoscut sub numele de Dugi. Conform presei britanice, Dua Lipa ar putea deveni miliardară, în câţiva ani.  Ea şi tatăl ei au înfiinţat compania, Radical 22 Publishing Limited, pentru a ajuta la administrarea tuturor activelor sale comerciale.

Dua se iubeşte  cu Callum Turner



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57042908668518