Noiembrie 29, 2020
Cum îți iluminezi apartamentul ca să pară mai mare. CINCI idei grozave
Mulţi proprietari de apartamente locuiesc în spaţii mai mici decât şi-ar fi dorit. Fie că ai o casă mică sau un apartament compact, o cameră de dimensiuni reduse nu trebuie neapărat să pară înghesuită. Există multe modalităţi inteligente de a-ţi face apartamentul să pară mai spaţioas.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. O idee bună este să plasezi mai multe surse de lumină într-o cameră pentru a adăuga senzaţia de spaţiu mai mare. Poţi folosi lămpi amplasate pe mobilier sau pe podea, astfel vei ajuta la focalizarea luminii pe întreaga zonă şi la controlul ambianţei din cameră. Acest material te poate ajuta să iei o decizie dacă intenţionezi să achiziţionezi diverse corpuri de iluminat pentru casa ta. 

2. Profită maxim de lumina naturală din apartamentul tău. Dacă dormitorul, livingul sau bucătăria ta nu au acces la prea multă lumină naturală, există şi alte variante. Ține draperiile trase spre exterior şi mută orice obiect care obstrucţionează vederea în exterior.

3. Se ştie deja că nuanţele deschise ajută spaţiile mici să pară mai mari şi mai radioase. Pereţii luminoşi fac întreg spaţiul să pară mai larg şi mai aerisit, ceea ce ajută la maximizarea efectului creat de lumina naturală. Culorile întunecate, pe de alta parte, tind să absoarbă lumina, făcând camera să pară mai mică.

4. Menţine-ţi camera curată şi organizată. Un spaţiu mic şi înghesuit de mobilă şi accesorii inutile va accentua dimensiunile reduse ale camerei. Nu folosi tablouri multe pe pereţi, unul mare ar trebui să funcţioneze mai bine decât mai multe de dimensiuni reduse. Când decorezi o cameră mai mică, crează un punct focal - o zonă care să atragă atenţia. În bucătărie, punctul focal va fi masa, iar în dormitor, cel mai probabil va fi patul. Renunţă la covoarele mari pentru a crea iluzia de spaţiu mai mare. 

5. Oglinzile pot face o cameră să pară mai mare. Foloseşte-te de un punct focal şi înclină oglinzile spre acesta pentru a da iluzia de profunzime. Oglinzile reflectă, de asemenea, atât lumina naturală, cât şi cea artificială pentru a face o cameră mai luminoasă în timpul zilei şi al nopţii. O oglindă aşezată pe perete, care are o ramă din sticlă, sau un dulap cu uşi din oglindă, ar putea fi soluţia potrivită pentru designul locuinţei tale. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75566840171814