Iulie 31, 2024
Cum arată fiica Antoniei la aproape 14 ani. S-a transformat într-o mini copie a mamei sale

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiica Antoniei se apropie de vârsta de 14 ani și uimitoarea sa asemănare cu celebra sa mamă devine din ce în ce mai evidentă. Fanii au fost surprinși de cât de mult a crescut Maya și de cât de bine seamănă cu Antonia, luând cu asalt secțiunea de comentarii de pe rețeaua de sociale, scrie profm.ro

Antonia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a postat recent pe Instagram o fotografie alături de Maya, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. „Când a crescut atât de mare?” și „Este o copie fidelă a ta, Antonia!”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative.

În imagine, Maya poartă un top alb și o pereche de pantaloni cargo argintii, având o atitudine relaxată și încrezătoare, trăsături care par să reflecte din plin personalitatea mamei sale. Cu ochii mari și expresivi, părul lung și o prezență fermecătoare, Maya pare pregătită să urmeze pașii mamei sale în lumea reflectoarelor.

Antonia, mândră de fiica ei, nu a ezitat să-și exprime afecțiunea și admirația pentru Maya, menționând la descrierea postării: „Iubirea mea mică!”.

Maya, rezultatul relației dintre Antonia și fostul său partener Vincenzo Castellano, este în prezent stabilită în Italia, unde își continuă studiile și se bucură de adolescență. Deși distanța poate fi dificilă, Antonia și Maya mențin o relație apropiată, comunicând constant și petrecând timp împreună ori de câte ori este posibil.

Nouă Imagine Cu Fata Antoniei. Cât De Mult Seamănă Maya Cu Mama Ei Celebră  | Libertatea

Motivul pentru care Antonia nu mai face copii

Antonia se poate numi o mamă împlinită și fericită. Artista are doi băieței și o fetiță. Aceasta din urmă este fiica italianului Vincenzo Castellano, fostul soț al artistei. Ceilalți doi micuți sunt copiii din relația cu Alex Velea. 

Antonia este foarte mândră de copiii ei. Băieții o răsfață întotdeauna, iar fetița nu este nici ea mai prejos. Așa cum a povestit cântăreața în urmă cu mai mult timp, la fiecare ocazie specială, micuții îi pregătesc cadouri și atenții. Cu toate acestea, în viața artistei nu va mai apărea niciun copil, conform declarațiilor făcute de Alex Velea. 

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă. Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a mărturisit Alex Velea.

antonia si maya



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.675696849823