August 23, 2024
Cristiano Ronaldo şi-a creat canal de YouTube şi a strâns 10 milioane de abonați în doar câteva ore

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a stabilit un nou record mondial pe YouTube, atingând 10 milioane de abonați în doar câteva ore de la lansarea canalului său.

Cristiano Ronaldo, considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, a pășit într-o nouă eră a carierei sale. Și-a lansat un canal de YouTube.

În mai puțin de 90 de minute, Ronaldo peste un milion de oameni s-au abonat la canalul său de YouTube, stabilind un nou record mondial , conform golazo.ro

Canalul a fost creat pe 8 iulie, 2024, însă primul clip a fost postat miercuri, 21 august 2024.

În primul video, starul portughez a apare pozându-se cu replica sa de ceară de la celebrul muzeu Madame Tussauds.

 

Cristiano Ronaldo este liderul incontestabil al sportivilor pe rețelele sociale.

Cu 636 de milioane de urmăritori pe Instagram, Ronaldo domină platforma, potrivit notcommon.com.

Eternul său rival, Leo Messi, are 504 milioane de urmăritori. Selena Gomez, cântăreață și actriță, este următoarea cea mai urmărită persoană de pe Instagram, după cei doi sportivi, cu 425 de milioane de urmăritori.

Totuși, pagina lui Cristiano Ronaldo este depășită chiar de contul oficial al Instagram, care are 676 milioane de urmăritori.

Cristiano Ronaldo a câștigat „Butonul de aur”
Starul portughez a postat deja un clip în care prezintă familiei Butonul de aur de la YouTube, un premiu acordat canalelor care ating sau depășesc un milion de abonați.

Ronaldo trebuie să primească și Butonul de diamant, un premiu acordat canalelor care ating sau depășesc 10 milioane de abonați.

În plus, Cristiano Ronaldo a doborât recordul pentru cel mai rapid canal de YouTube care a atins 10 milioane de abonați, realizând această performanță în doar 12 ore, în comparație cu recordul anterior, de 132 de zile, deținut de canalul MrBeast.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71279263496399